Σταϊκούρας: Οι προσφορές για το ακίνητο στις Γούρνες Ηρακλείου επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό μας

Για επιβεβαίωση της αποτελεσματικότητας του σχεδιασμού από πλευράς κυβέρνησης για τη βέλτιστη αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας, έκανε λόγο ο Χρήστος Σταϊκούρας, με αφορμή τις προσφορές για το ακίνητο στις Γούρνες Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι, τέσσερις ενδιαφερόμενοι υπέβαλαν προσφορές στο ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση τμήματος της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούρνες του Ηρακλείου Κρήτης.

Ειδικότερα, ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε τα εξής: «Εντονο επενδυτικό ενδιαφέρον από μεγάλους και αξιόπιστους διεθνείς και ελληνικούς επιχειρηματικούς ομίλους, συγκέντρωσε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), για την αξιοποίηση τμήματος της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης.

Συγκεκριμένα, τέσσερα επενδυτικά σχήματα υπέβαλαν εκδήλωση ενδιαφέροντος, επιβεβαιώνοντας τις μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές που υπάρχουν από την ανάπτυξη του εν λόγω ακινήτου.

Η σημερινή εξέλιξη επιβεβαιώνει την ορθότητα και την αποτελεσματικότητα του σχεδιασμού της κυβέρνησης για τη βέλτιστη αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της χώρας. Σχεδιασμός που συνεχίζει να υλοποιείται, παρά τα εμπόδια που έχει δημιουργήσει η υγειονομική κρίση, με μεθοδικότητα, αποφασιστικότητα και αναπτυξιακό προσανατολισμό, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και συνολικά της ελληνικής οικονομίας».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ