Συνεχίζονται οι εργασίες της ΔΕΥΑΗ στους δρόμους του Ηρακλείου-

Petite Perle 300×250

Σε ετοιμότητα τα συνεργεία λόγω της κακοκαιρίας

Από τη ΔΕΥΑΗ ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου μέχρι και την Παρασκευή 22 του μήνα θα γίνονται εργασίες εκσκαφής για την τοποθέτηση κεντρικού αγωγού ύδρευσης στις οδούς Ευτέρπης και Θαλή στην περιοχή της Φορτέτσας.

Επίσης εργασίες εκσκαφής για την τοποθέτηση κεντρικού αγωγού ύδρευσης θα γίνονται στην οδό Θεοδοσίου Διακόνου. Ακόμα θα πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης τομών στις οδούς Αλκμαίωνος  και Ανθέων.

Τέλος η ΔΕΥΑΗ ενημερώνει ότι από την ισχυρή βροχόπτωση τα ξημερώματα της Παρασκευή 15 Οκτωβρίου δημιουργήθηκαν προβλήματα στην τάση της ΔΕΗ, έτσι ενδέχεται να παρουσιαστούν δυσκολίες στην υδροδότηση των περιοχών: Καρνάρι, Ρουκάνι, Γαλένι, Καλού, Καρκαδιώτισσα, Άνω και Κάτω Ασίτες, Προφήτης Ηλίας.       

Παράλληλα τα συνεργεία της αποχέτευσης από νωρίς σήμερα το πρωί έχουν προχωρήσει στον καθαρισμό των εσχαρών για την απομάκρυνση φερτών υλικών, που συσσωρεύτηκαν λόγω της χθεσινής  ισχυρής βροχόπτωσης .  

Το προσωπικό της Δημοτικής Επιχείρησης από την πρώτη στιγμή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ