Το ψηφιακό Μαλεβίζι κέρδισε τις εντυπώσεις στη Θεσσαλονίκη

Petite Perle 300×250

Οι δύο βραβευμένες εφαρμογές του Δήμου Μαλεβιζίου που έχουν λάβει το ασημένιο βραβείο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση στα Best City Awards, για την εφαρμογή «Δημότης Μαλεβιζίου» και τη Γραμμή Δημότη στο 15330, κέρδισαν τις εντυπώσεις στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται όλη η αυτοδιοίκηση για το συνέδριο της ΚΕΔΕ .

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας με ανάρτηση του σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης κοινοποίησε την που έγινε από τους υπουργούς Εσωτερικών, Ανάπτυξης, και τον υφυπουργό Φηφιακής Κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για ένα σπουδαίο έργο που αλλάζει τη φιλοσοφία του Δήμου γράφοντας:

"Στην έκθεση Beyond 4.0 στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζουμε ένα σπουδαίο έργο, που ανατρέπει τη μέχρι σήμερα φιλοσοφία του Δήμου Μαλεβιζίου. Είναι η νέα στρατηγική στη λειτουργία μας, που αποδίδει, έχει ορατό αποτέλεσμα. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι αυτό που καταφέραμε να χτίσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, αποσπώντας διακρίσεις στο πεδίο της καινοτομίας και της εξυπηρέτησης. Με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη και τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά, συζητήσαμε τα βραβευμένα ψηφιακά εργαλεία, που αναδεικνύουν το Δήμο μας οδηγό στο ψηφιακό μέλλον. Στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα παρουσιάσαμε καλές πρακτικές ψηφιακής αναβάθμισης για την εξυπηρέτηση του πολίτη. Δυνατές συμμαχίες με το Μαλεβίζι πρωταγωνιστή"

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες οι υπουργοί δέχτηκαν ως δώρο και έκδοση του Μαλεβιζίου.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ