Σεφτέ στις νίκες ο Άγιος Δημήτριος κέρδισε 1-0 τη Φαιστό

Petite Perle 300×250

Την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Άγιος Δημήτριος στο γήπεδο της Δαμάστας όπου επιβλήθηκε με 1-0 της Φαιστού. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και από τις δύο πλευρές και το τελικό σκορ κρίνεται δίκαιο. Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του έμπειρου Φώτη Παπαδάκη.

Στο πρώτο ημίχρονο η υπεροχή ήταν μοιρασμένη με τους φιλοξενουμένους να απειλούν στο 8' σε δυνατό του Ντισπυράκη από το ύψος της περιοχής που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Άγιος Δημήτριος στο 16' πλησίασε το γκολ αλλά το πλασέ του Μιχαηλίδη σταμάτησε στο δοκάρι του Σταυρουλάκη, ενώ είχε προηγηθεί ωραία προσπάθεια του Μανιαδή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Φαιστός στο 49' έχασε μεγάλη ευκαιρία με το Φραγκιαδάκη να πλασάρει και τον Παπαδάκη να αποκρούει σωτήρια.

Στο 51' ο Άγιος Δημήτριος πήρε κεφάλι στο σκορ 1-0 με δυνατό σουτ του Σχοιναράκη μέσα από την περιοχή.

Στο 67' ο Σωτήρχος τετ-τα-τετ με το Σταυρουλάκη πλάσαρε και έδιωξε σωτήρια ο πορτιέρο της Φαιστού.

Στο 69' φοβερό σουτ του Νύκταρη έδιωξε και πάλι εκπληκτικά ο Σταυρουλάκης.

Συνθέσεις:

Άγιος Δημήτριος: Παπαδάκης, Σταυρίδης, Σαλούστρος, Κατσέλη(28' Ρεμυδιανάκης), Μιχελουδάκης, Κουλέ, Μανιαδής(89' Βελιβασάκης), Σχοιναράκης, Σωτήρχος, Μιχελακάκης, Μιχαηλίδης(46 Νύκταρης).

Φαιστός: Σταυρουλάκης, Ρουκουνάκης(62 Cupi), Παπαδάκης Ν. Παπαδάκης Σ. Καρταλιανάκης(77' Γκερεδάκης), Νικολιδάκης Σ.(82 Νικολιδάκης Α.), Φραγκιαδάκης, Παπαδάκης Α. Ντισπυράκης, Γρηγοράκης, Παπαδάκης Γ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ