Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Petite Perle 300×250

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ' όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 17 Οκτωβρίου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στη ΒΙΠΕΗ στις οδούς Α από την οδό Ε μέχρι την οδό Β, στην οδό Ε από την οδό Θ μέχρι την οδό Α και στην οδό Θ από την οδό Κ μέχρι την οδό Β συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων Plus pack, ένωση Σουλτανοπαραγωγών, Κορνελάκη, Βαϊραμάκη, Βασιλείου, Καράντζη και Coca cola.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο χωριό Βενεράτο, στην περιοχή του ελαιουργείου Βενεράτου στην έξοδο προς το χωριό Αυγενική.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στην περιοχή των οικιών Ξυλούρη, Κισσαμιτάκη και στις περιοχές του Γυμνασίου και του Νηπιαγωγείου Μοχού.

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο χωριό Αλάγνι στις περιοχές των επιχειρήσεων Λαζού και Creta oil και στα χωριά Πατσίδερος και Ζίντα.Στην περιοχή της οικίας Ζαϊμάκη και στις εγκαταστάσεις των φωτοβολταϊκών πάρκων Energon και Ζευς, της βιοτεχνίας παραγωγής τσιμεντοσωλήνων στο Στείρωνα.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στα χωριά Στείρωνας και Πανόραμα.

Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο χωριό Αγ.Βασίλειος στην περιοχή του εργοστασίου πέτρας Τριανταφυλλάκη.

Δήμος Μαλεβιζίου: Στις εργατικές κατοικίες Γαζίου στην περιοχή του Γυμνασίου Λυκείου, στην οδό Ρήγα Φεραίου μετά παρόδων.

Από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο Γάζι, στην περιοχή του αρδευτκού Φουντουλάκη (από την Αμμουδάρα προς Γάζι δεξιά το αδιέξοδο).

Από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος:Στο χωριό Αλάγνι στις περιοχές των επιχειρήσεων Λαζού και Creta oil και στα χωριά Πατσίδερος και Ζίντα.Στην περιοχή της οικίας Ζαϊμάκη και στις εγκαταστάσεις των φωτοβολταϊκών πάρκων Energon και Ζευς, της βιοτεχνίας παραγωγής τσιμεντοσωλήνων στο Στείρωνα.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου:

Από τις 8 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στην ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών από τη διακλάδωση των Αθανάτων μέχρι το χωριό Σίββα.Στα χωριά Αθανάτοι, Σταυράκια, Βούτες, Πετροκέφαλο, Δαφνές και Σίββα.Στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Τσατσάκη στην ε.ο Ηρακλείου – Μοιρών και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών .

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Βώροι, στην περιοχή της οικίας Μανασάκη Ελ.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στην ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών στις περιοχές από την πρώην επιχείρηση Ύδραμα μέχρι την διακλάδωση Αθανάτων.Στις περιοχές μετά το ΠΑΓΝΗ και το Δημοτικό σχολείο, δεξιά τον τσιμεντόδρομο προς το ποτάμι, Λειβάδα Βουτών, Γιοφυράκια Βουτών, στις περιοχές των ιδρυμάτων Καλοκαιρινού ,του βουστασίου Περδικογιάννη του κέντρου Βενιανάκη στη Λειβάδα Βουτών και των αρδευτικών Πηγάκη, Στεφανάκη, Μουλακάκη και Κουμπενάκη καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο Τυμπάκι, στην περιοχή του θερμοκηπίου Μηλολιδάκη .

Από τις 12 έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών από την επιχείρηση γεωργικών εφοδίων Προκοπίου μέχρι την επιχείρηση Ύδραμα.Στις περιοχές των επιχειρήσεων κρεοπωλείου Παρασύρη, επιχείρηση ρούχων ΧΧL, Μαρκέτου, του κόμβου προς ΠΑΓΝΗ, της επιχείρησης Βεληβασάκη, των κτηριακών εγκαταστάσεων του ΙΚΑ, των επιχειρήσεων Λεμονάκη και FIAT και του πρατηρίου υγρών καυσίμων BP. Στις περιοχές των επιχειρήσεων ξυλαποθήκης Χαλκιαδάκη πλυντηρίου αυτοκινήτων autotrack, Λυγερού, Γιαννούλη, Motorcar, AMCO, Casa di Bagno, Τσαφαντάκης, ΚΣΟΣ.Επίσης στις Γούρνες Τεμένους, στις περιοχές Χαλάσματα και παπούρα Κυριαζή, στις εγκαταστάσεις του σταθμού ΟΤΕ στις Γούρνες και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Φαιστού: Στο δρόμο από Τυμπάκι προς Λαγολιό, στην περιοχή του αντλιοστασίου ύδρευσης Τυμπακίου

Δήμος Ηρακλείου: Στο χωριό Δαφνές, στην περιοχή της εισόδου του χωριού προς το χωριό Βενεράτο.

Από τις 2.30 έως τις 3.30 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών από τη διακλάδωση των Αθανάτων μέχρι το χωριό Σίββα.Στα χωριά Αθανάτοι, Σταυράκια, Βούτες, Πετροκέφαλο, Δαφνές και Σίββα.Στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Τσατσάκη στην ε.ο Ηρακλείου – Μοιρών και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών .

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Αγ.Βαρβάρα στην περιοχή της εισόδου του χωριού.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μασταμπά στην οδό Αντ.Καστρινάκη από την οδό Καποδιστρίου μέχρι την οδό Σμπώκου.

Από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Καμηλάρι, στην περιοχή του εργοταξίου Χρηστάκη Ιωάννη.

Από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Πιτσίδια, στην περιοχή της οικίας Brunote Daniela.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ