Εύκολο τρίποντο η Τύλισος με 3-1 το Ασήμι

Petite Perle 300×250

Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες η Τύλισσος ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια με 3-1 το Ασήμι που προσπάθησε σε κάποια σημεία να επανέλθει όμως δεν ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικό .

Το πρώτο δεκάλεπτο άνηκε στους γηπεδούχους που κατάφεραν να προηγηθούν στο 14' με τον Κεφάκη σε 1-0 , όταν ο αμυντικός δεν έδιωξε την μπάλα ,ο επιθετικός εκμεταλεύτηκε το λάθος του αμυντικού και πλάσαρε εύστοχα.

Στο 13΄ λεπτό μακρινό σουτ του Τσαφαντάκη από το Ασήμι πέρασε η μπάλα άουτ .

Στο 15ο λεπτό κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ και πάλι με σκόρερ τον Κεφάκη, όταν ο Μανιαδάκης έβγαλε σέντρα και ο έμπειρος επιθετικός με το κεφάλι έστειλε στα δίχτυα του Ντάγκινη την μπάλα κάνοντας το 2-0.

Στο 34΄ λεπτό αντέδρασε το Ασήμι . όταν ο Χάτζακης με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-1 .

Στο 39' το Ασήμι με σούτ του Έντυ πέρασε η μπάλα παράλληλα άουτ .

Ένα λεπτό μετά το Ασήμι είχε δοκάρι , όταν ο Τσαφαντάκης σούταρε έξω από την περιοχή , η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του πορτιέρο Τσαχάκη .

Το δεύτερο ημίχρονο , ήταν μοιρασμένο με την Τύλισο να καταφέρνει στο 65΄να κάνει το 3-1 με λόμπα του Μανιουδή να κρεμάει τον Ντάγκινη και να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του .

Το υπόλοιπο του αγώνα είχε δυνατές μονομαχίες με το Ασήμι να προσπαθεί να επανέλθει στο παιχνίδι με κάποιο γκόλ χωρίς επιτυχία .

Το 3-1 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή .

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Τυλίσσου δήλωσε στην Φωνή Μαλεβιζίου:

" Ηταν μια δύσκολη νίκη απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα , νομίζω ότι δίκαια κερδίσαμε βάση των ευκαιριών και τα γκόλ που πετύχαμε . Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους . Ο χρόνος για εμάς είναι σύμμαχος γιατί θέλουμε να δουλέψουμε πάρα πολύ επειδή η προετοιμασία μας ήταν ελλιπής με προβλήματα παρουσιών , περιμένουμε να γίνουν 3-4 προσθήκες οι οποίες μέχρι τέλος του μήνα θα έχουν ενταχθεί διότι ολοκληρώνουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και θα επιστρέψουν στα πανεπιστήμια . Ειδικότερα όταν αυτή την εποχή παίζουμε καλά και κερδίζουμε είναι σημαντικό για εμάς . Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και καλή συνέχεια στο Ασήμι .

Τύλισος Τσαχάκης, Τζανής, Μαματζάκης, Ευρυπίδου, Παπάζογλου, Βαγγελί, Κουρλιδάκης, Μανιαδάκης, Καβουλαρέας, Κεφάκης, Ελευθεράκης.

Ασήμι Ντάγκινης, Δασκαλάκης, Σαριδάκης, Κουτεντάκης, Σφακιανάκης, Μαραγκάκης, Χατζηπαυλίδης Α., Χατζάκης, Στεφανάκης, Έντι, Τσαφαντάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ