Κεγκέρογλου μετά τη συνάντηση με Παπανδρέου – «Θα αξιολογήσω τυχόν νέα δεδομένα»

Petite Perle 300×250

Για αξιολόγηση τυχόν νέων δεδομένων σε ότι αφορά την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ κάνει λόγο σε δήλωσή του ο Βασίλης Κεγκέρογλου μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Παπανδρέου, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως είναι διατεθειμένος να αποσυρθεί από την κούρσα των υποψηφίων αν θέσει υποψηφιότητα ο πρώην πρωθυπουργός.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε μια ανάρτηση, που ερμηνεύεται ως προαναγγελία δικής του υποψηφιότητας ενώ και η Κατερίνα Μπατζελή είχε ουσιαστικά προαναγγείλει ότι ενδεχομένως και σήμερα Δευτέρα ο κ. Παπανδρέου να ανακοινώσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Κεγκέρογλου έχει ως εξής:

«Σήμερα, είχα μια γόνιμη συζήτηση με τον Πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για τη διασφάλιση της ενότητας και της μέγιστης δυνατής
συμμετοχής στις διαδικασίες για την ανάδειξη ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής.

Ως Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής θα ενημερώσω την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά.

Ως υποψήφιος Πρόεδρος, θα αξιολογήσω τυχόν νέα δεδομένα, εάν και εφόσον αυτά προκύψουν, πάντα με γνώμονα το συμφέρον της παράταξης και της Ελλάδας.

Η υποψηφιότητά μου, μετά την απόσυρση της Προέδρου για λόγους υγείας, τέθηκε για να προσθέσει ΑΞΙΑ και δυναμική στη στρατηγική της αυτόνομης πορείας με
Σοσιαλδημοκρατική Ταυτότητα, που διαμορφώσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η Εθνική Στρατηγική για την ασφαλή πορεία της πατρίδας μας και το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο, για το νέο πρότυπο Ανάπτυξης και Ζωής, προκειμένου να γίνουν πράξη, πρέπει να συνοδευτούν με ένα πολιτικό σχέδιο επανασύνδεσης του Κινήματος με την κοινωνία και τις λαϊκές δυνάμεις.

Το σχέδιο και η πίστη μας στη Νέα Αλλαγή αποτελούν την καλύτερη τιμή για την επέτειο της ιστορικής νίκης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις 18 Οκτωβρίου 1981».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ