Συλλήψεις για κλοπές και διαρρήξεις στο Ηράκλειο

Petite Perle 300×250

Εξιχνιάστηκαν τριάντα τέσσερις (34) υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων και έξι (6) απόπειρες κλοπών που διαπράχθηκαν σε οικίες, στο Ηράκλειο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου τριάντα τέσσερις (34) υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων και έξι (6) απόπειρες κλοπών, που διαπράχθηκαν σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών, για διακεκριμένες περιπτώσεις  κλοπών.  

Ειδικότερα από την αστυνομική έρευνα καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί, κατά το χρονικό διάστημα από 31.07.2019 έως και 01.09.2021, είχαν διαπράξει τριάντα τέσσερις (34) κλοπές-διαρρήξεις και έξι (6) απόπειρες κλοπών σε οικίες.

Συγκεκριμένα αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 81.883 ευρώ, κοσμήματα και 85 χρυσές λίρες διαφόρων χωρών συνολικής χρηματικής αξίας τουλάχιστον διακοσίων εξήντα πέντε χιλιάδων και εξακοσίων τριάντα (265.630) ευρώ, 80 δολάρια Αμερικής,  370 λίρες Αγγλίας, καθώς και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

Η προανάκριση διενεργείται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ