Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΗ οι δύο νέοι όμιλοι της Β κατηγορίας

Petite Perle 300×250

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΗ έκανε γνωστούς τους δύο νέους ομίλους της Β ΕΠΣΗ καθώς και την ημερομηνία της νέας κλήρωσης του πρωταθλήματος στο ξενοδοχείο Αστόρια. Επίσης την ίδια μέρα θα γίνει η κλήρωση και των πρώτων δύο φάσεων του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει:

 " Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει την διαδικασία για τη συγχώνευση της Β' με την Γ' Κατηγορία, βάσει της γνωμοδότησης της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ και του άρθρου 7, παρ. 5 του ΚΑΠ που αναφέρει ότι «Κατ' εξαίρεση στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα εάν απαιτείται λόγω εξαιρετικών ειδικών συνθηκών, επιτρέπεται η συγχώνευση κατηγοριών με ειδική απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ, που εγκρίνει την οικεία προκήρυξη».

Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής στην Γ' Κατηγορία, δήλωση συμμετοχής κατέθεσαν μόλις έξι ομάδες, γεγονός που δεν επιτρέπει την διεξαγωγή πρωταθλήματος.

Έτσι οι έξι ομάδες της Γ' Κατηγορίας θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας χωρισμένες στους δύο ομίλους πρωταθλήματος και η Γ' Κατηγορία για την περίοδο 2021-2022 δεν υφίσταται.

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος προχώρησε στην τροποποίηση της προκήρυξης σχετικά με το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας ως εξής:

Β' Κατηγορία ΕΠΣΗ: Έναρξη πρωταθλήματος 30-31 Οκτωβρίου

Μετά τη συγχώνευση με την Γ' Κατηγορία για την περίοδο 2021-2022, συμμετέχουν 25 ομάδες που χωρίζονται σε δύο ομίλους, στον 1ο Όμιλο με 13 ομάδες και στον 2ο όμιλο με 12 ομάδες ενώ θα πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα. 

Ο διαχωρισμός των δύο ομίλων είναι ο εξής:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΓΑΡΙΠΑ

ΔΙΑΣ

ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΛΠΙΔΕΣ

ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ

ΚΟΡΟΙΒΟΣ

ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ

ΟΜΟΝΟΙΑ

ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ

ΑΕ ΚΡΗΤΩΝ

ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ

ΠΟΗ

2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΛΟΓΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ

ΓΟΡΤΥΣ

ΔΑΦΝΕΣ

ΖΑΡΟΣ

ΘΕΡΙΣΣΟΣ

ΚΑΝΑΡΙΑ

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ

ΡΑΥΚΟΣ

ΡΟΔΙΑ

ΚΟΡΑΚΑΣ

ΝΕΟΙ ΜΟΙΡΩΝ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ