Ίδρυση Συλλόγου Φίλων του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου

by RAFAELA MPERKH

Τελευταία Ενημέρωση:

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου 2021 η ιδρυτική συνέλευση του Συλλόγου Φίλων του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου. Ο Σύλλογος έχει ως σκοπό τη  συμβολή στην προβολή, ανάδειξη και ενίσχυση του έργου και των δράσεων του Π.Σ.Κ.Η.

Το Καταστατικό του Συλλόγου υπογράφουν οι Γιώργος Αεράκης, Χρυσούλα Αντωνογιαννάκη, Γιώργος Γραμματικάκης, Αλέξης Καλοκαιρινός, Λευτέρης Καραταράκης, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Γιώργος Κοντάκης, Κατερίνα Κόπακα, Γιάννης Κοπιδάκης, Νίκος Κοπιδάκης, Ιωάννα Κορτσιδάκη, Γιάννης Λεμπιδάκης, Τασούλα Μαρκομιχελάκη, Νίκος Ματζαπετάκης, Θεανώ Μεταξά, Κλαίρη Μιτσοτάκη, Γιάννης Ξυλούρης, Σουζάνα Παπαδοπούλου, Διονυσία Παπαϊωάννου, Γιάννης Πρωτόπαπας, Νεκτάριος  Ταβερναράκης, Μιχάλης Ταρουδάκης, Μανόλης Τζομπανάκης, Στέφανος Τραχανάς, Μαρία Φιλιππάκη και Ross Daly.

Μεταξύ αυτών, η συνέλευση όρισε τους Αλέξη Καλοκαιρινό, Γιάννη Λεμπιδάκη, Γιάννη Ξυλούρη, Διονυσία Παπαϊωάννου και Μαρία Φιλιππάκη ως προσωρινή διοίκηση για την κατάθεση του Καταστατικού στο Ειρηνοδικείο και τη σύγκληση της πρώτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...