Ηράκλειο: Ανατροπή από την ταμία του κρεοπωλείου – «Μας ζητάει 30.000 ευρώ» –

Petite Perle 300×250

Νέα τροπή στην καταγγελία ξυλοδαρμού σε κρεοπωλείο του Ηρακλείου. Η ταμίας του μαγαζιού υποστηρίζει ότι ο 46χρονος πελάτης που φέρεται ως θύμα της επίθεσης από τον κρεοπώλη εκβιάζει, ζητώντας χρήματα για να κλείσει η υπόθεση…

Δυο 24ωρα μετά τον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό του 46χρονου στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος υποστήριξε ότι πήγε να πάρει κρέας και κατέληξε στο νοσοκομείο από τον 38χρονο κρεοπώλη, η ταμίας που εξυπηρέτησε τον πελάτη μιλά αποκλειστικά στο Live News, δίνοντας μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για όσα συνέβησαν.

«Εγώ μίλησα με τον κύριο. Επειδή ήμουν μπροστά, είδα τι έγινε και υπάρχουν και μάρτυρες μέσα στο κρεοπωλείο. Ο κρεοπώλης ενημέρωσε τον πελάτη ότι το κρέας που πήρε είναι πιο ακριβό. Παρόλα αυτά, ο πελάτης τον έβαλε και το έκοψε και μετά τον… δούλευε και από πάνω», ανέφερε η ταμίας.

«Ποτέ δεν τον χτύπησε…» 

Σύμφωνα με την ταμία, ο κρεοπώλης ποτέ δεν χτύπησε τον 46χρονο πελάτη και μάλιστα – όπως ισχυρίζεται – υπάρχει και βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που το αποδεικνύει.

– Εσείς που ήσασταν μπροστά δεν είδατε τον κρεοπώλη να χτυπάει τον πελάτη;
– Όχι. Και είμαι και μάρτυρας και υπάρχουν και κάμερες, υπάρχουν τα πάντα. Ούτε τον χτύπησε, ούτε τίποτα. Έχω διαβάσει στο διαδίκτυο ότι του έσπασε το κεφάλι, ότι του έκανε και του έδειξε… Μετά ο κύριος, επειδή φαίνεται στις κάμερες, πηγαίνει να πλησιάσει τους αστυνομικούς και ήταν άνετος και ωραίος, με το κουστουμάκι του, περπατούσε μια χαρά. Αν είχε χτυπήσει, δεν θα ήταν μέσα στο αμάξι του; Ή δεν θα ερχόταν το ασθενοφόρο να τον πάρει από το μαγαζί;

«Με χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές…»

Σύμφωνα με την καταγγελία του 46χρονου, ο κρεοπώλης τον αιφνιδίασε ενώ έμπαινε στο αμάξι του και του επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές μπροστά στα έντρομα μάτια του ανήλικου παιδιού του.

«Την ώρα που πάω να μπω στο αυτοκίνητο και έχω μπει ο μισός μέσα, ακούω φωνές από πίσω μου. Γυρνώντας να δω ποιος είναι, μού έχει "παίξει" δύο μπουνιές στο κεφάλι και μετά μου "έπαιζε" κλωτσιές στην πόρτα», ανέφερε ο 46χρονος πελάτης.

Η καταγγελία της ταμία 

Ωστόσο όπως ισχυρίζεται η ταμίας του κρεοπωλείου, ο πελάτης λέει ότι ξυλοκοπήθηκε για να πάρει χρηματική αποζημίωση!

«Ο άνθρωπος αυτός μάς έχει πει για να φτιάξει η δουλειά και να μην κάνει μήνυση θέλει 30.000 ευρώ. Άμα δηλαδή του τα δώσουμε, το κεφάλι που υποτίθεται ότι του έχουμε σπάσει θα είναι εντάξει;» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ο πελάτης, πάντως, ανέφερε ότι μετά τον ξυλοδαρμό του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στο πόδι. Μάλιστα, κατέθεσε μήνυση κατά του κρεοπώλη, ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Live News ο κρεοπώλης υποστήριξε ότι δεν χτύπησε τον πελάτη, ωστόσο υπογράμμισε ότι είχε ενημερώσει για την τιμή του συγκεκριμένου κρέατος προτού φτάσει ο πελάτης στο ταμείο. «Πήγε στο ταμείο και πέταξε τη σακούλα σαν να είμαστε σκουπίδια και αντέδρασα», πρόσθεσε.

Πηγή: newsit

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ