Σ. Βαρδάκης- «71 χρόνια μετά την ίδρυση της ΔΕΗ, η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη καταργεί τον Δημόσιο χαρακτήρα του Οργανισμού και μάλιστα εν μέσω ενεργειακής κρίσης»

by RAFAELA MPERKH

Τελευταία Ενημέρωση:

Σ. Βαρδάκης: «71 χρόνια μετά την ίδρυση της ΔΕΗ, η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη καταργεί τον Δημόσιο χαρακτήρα του Οργανισμού και μάλιστα εν μέσω ενεργειακής κρίσης»

Στο συλλαλητήριο που διοργάνωσε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ συμμετείχε ο Σωκράτης Βαρδάκης Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δηλώνοντας τα εξής:

«Οι εργαζόμενοι σήμερα στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση κατά της ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού. Οι αποφάσεις της Διοίκησης της εταιρείας για Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, με αποκλεισμό του βασικού μετόχου, πάρθηκαν στα πλαίσια του γενικότερου σχεδιασμού της Κυβέρνησης Μητσοτάκη για αποδυνάμωση, της μεγαλύτερης δημόσιας επιχείρησης της χώρας.

Σήμερα στεκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους, που αντιδρούν σε τέτοιες ανήθικες πρακτικές. 

Στεκόμαστε δίπλα στο κοινωνικό σύνολο, το οποίο θα κληθεί να πληρώσει το μάρμαρο, καθώς βρίσκεται μπροστά σε ένα κύμα ανατιμήσεων, με την ενέργεια να φτάνει τις ύψιστες τιμές της ακρίβειας, και την Κυβέρνηση να ξεπουλά το μοναδικό εργαλείο άσκησης εθνικής ενεργειακής πολιτικής.»

Σωκράτης Βαρδάκης

Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...