Με καταπληκτικό Κενδριστάκη κέρδισε ο ΠΑΟΚ με 4-1 τη Δαμάστα

Petite Perle 300×250

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κενδριστάκη ο ΠΑΟΚ κέρδισε τη Δαμάστα με 4-1 για τη 5η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ επιστρέφοντας με τον καλύτερο τρόπο στην φυσική του έδρα στον Κρουσώνα. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στον αγώνα και το σκορ θα λέγαμε ότι είναι δίκαιο. Αν και η θερμοκρασία στον Κρουσώνα ήταν πολύ χαμηλή ο ΠΑΟΚ μπήκε ζεστός στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 2-0 μόλις στο 9' με τη Δαμάστα να ισορροπεί το παιχνίδι μετά το 30' μειώνοντας και το σκορ στο 40'. Στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι το 75' είχε την υπεροχή ο ΠΑΟΚ χωρίς όμως πολλές ευκαιρίες αλλά μετά το 4-1 η ομάδα του Μάριου Σηφάκη έβγαινε συνέχεια στην αντεπίθεση απειλώντας συνέχεια τη Δαμάστα.

Πολύ νωρίς στο 5' ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με στην πρώτη του ευκαιρία όταν ο Ανωγειανάκης σούταρε, ο Δανδάλης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Κενδριστάκης έκανε το 1-0.

Στο 9' σε σέντρα του Σαράντου Σακλαμάκη ο Δανδάλης βγήκε να μπλοκάρει, η μπάλα του έφυγε από τα χέρια και ο Κενδριστάκης από κοντά έγραψε το 2-0.

Στο 28' σέντρα του Κενδριστάκη στο δεύτερο δοκάρι, ο Μπαμπουλάκης εξ' επαφής πλάσαρε άουτ.

Στο 31' μεγάλη φάση για τη Δαμάστα με τον Μπατούνα να βγαίνει μόνος του απέναντι στον Γεωργίου αλλά να πλασάρει άστοχα.

Στο 37' ο Κενδριστάκης βγήκε τετ α τετ με τον Δανδάλη, πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας της Δαμάστας απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 40' από λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ ο Τζουβάρας με έξοχο ψιλοκρεμαστό έξω από την περιοχή μείωσε σε 2-1.

Στο 76' ο Σακλαμάκης από αριστερά σέντραρε, η άμυνα της Δαμάστας αδράνησε και ο Κενδριστάκης από κοντά έκανε το 3-1 συμπληρώνοντας και το προσωπικό του χατ τρικ.

Στο 83' από έξυπνη μπαλιά του Παπαδιού ο Κενδριστάκης και πάλι βγήκε μόνος του και πλάσαρε όμορφα για το 4-1.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Λιοδάκης, Μπαμπουλάκης, Παπαδιός, Ζαρκαδούλας, Πύλιος, Κενδριστάκης, Σκούφος, Μαγάκης, Σακλαμάκης Σ.(82' Σακλαμάκης Π.), Ανωγειανάκης

Δαμάστα: Δανδάλης, Κουτσάκης(80' Ζερο), Πεταλάκης, Λαμπράκης, Απλαδάς, Καραξής(80' Κοκορέλιας), Κουτσοποδιώτης,Κοσμάς(25' Γαργανουράκης), Ψωμάς(66' Γωνιανάκης), Τζουβάρας, Μπαντούνας(80' Ρουμπάκης).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ