Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης η 31η Αμφικτιονία στα Χανιά

by RAFAELA MPERKH

Τελευταία Ενημέρωση:

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης» διοργανώνει την 31η Αμφικτιονία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών στα Χανιά από 22 έως 24 Οκτωβρίου 2021. Η έναρξη της Αμφικτιονίας θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου στις 19:00, στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, αμέσως μετά την λήξη της 19ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας της Π.Ο.Σ.Ε.Α.   

Η Αμφικτιονία αποτελεί επιστημονικό συνέδριο με άξονα τις νεότερες εξελίξεις στο χώρο της αιμοδοσίας. Θα παραστούν μέλη συλλόγων αιμοδοτών από όλη την Ελλάδα και επιστήμονες-ομιλητές. 

Η 31η Αμφικτιονία διοργανώνεται επίσης σε συνεργασία με την  Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.).

Το συνέδριο μπορεί να το παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος (με προϋποθέσεις στην πληρότητα και στην τήρηση υγειονομικών πρωτόκολλων).  

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...