ΚΙΝ.ΑΛ: Η υποψηφιότητα Παπανδρέου αλλάζει την κούρσα – Σήμερα αποφασίζει ο Β. Κεγκέρογλου

Petite Perle 300×250

Εκπνέει η προθεσμία κατάθεσης υπογραφών

Με τη φράση "Χρειαζόμαστε νέα αλλαγή για τους πολίτες και τη χώρα", ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις εσωκομματικές εκλογές, για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

O κ. Παπανδρέου πρόσθεσε, ότι θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις, ώστε η παράταξη να ξαναγίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

Ο πρώην πρωθυπουργός ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις εσωκομματικές εκλογές, με το σύνθημα «Νέα Αλλαγή» – παραπέμποντας για άλλη μία φορά στο 1981 και την νίκη του ΠΑΣΟΚ.

Γνωστοποίησε, επίσης, ότι ενημέρωσε τη Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή, για την απόφαση του. Σε κάλεσμά του στο Facebook καλεί σε στήριξή του, μέσω της συμπλήρωσης συγκεκριμένης φόρμας.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα κρατήσουν οι υπόλοιποι έξι υποψήφιοι.

Να σημειωθεί, ότι ο  Βασίλης  Κεγκέρογλου, ο οποίος κατέθεσε την υποψηφιότητά του έχοντας συγκεντρώσει 6.837 υπογραφές, πριν λίγες ημέρες, είχε ξεκαθαρίσει πως ενδεχόμενη «κάθοδος» του Γιώργου Παπανδρέου στην κούρσα της διαδοχής, θα τον έκανε να επανεξετάσει την στάση του.

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Ant1 είπε πως σήμερα θα αποφασίσει για τη στάση του στη διεκδίκηση της ηγεσίας, τονίζοντας πως σε συνάντηση που θα έχει με τους συνεργάτες του το απόγευμα θα πάρει την τελική του απόφαση.

Άφησε ωστόσο να εννοηθεί ότι γέρνει προς την αποχώρηση.

Είπε επίσης πως ο ίδιος κατέθεσε την υποψηφιότητα του επειδή υπήρχε φόβος πως μετά την αποχώρηση Γεννηματά δεν θα υπήρχε συμμετοχή.

Όπως είναι γνωστό, οι συμμετοχές για τις εκλογές του κόμματος "κλείνουν" σήμερα  Πέμπτη 21/10, με την κατάθεση υπογραφών των τελευταίων ενδιαφερόμενων.

Μέχρι τώρα μετέχοντες είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Χάρης Καστανίδης, ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Παύλος Χρηστίδης που ανακοίνωσε τη δική του συμμετοχή, την Παρασκευή, και πλέον και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Με πληροφορίες από το ertnews.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ