ΠΑΟ Κρουσώνα: Γήπεδο – κόσμημα με την σφραγίδα του προγράμματος Φιλόδημος

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με αφορμή τα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου του ΠΑΟ Κρουσώνα, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Εύχομαι στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τη διοίκηση και τα στελέχη της ομάδας του ΠΑΟ Κρουσώνα, να απολαύσουν πολλούς αγώνες και πολλές νίκες στο ανακαινισμένο τους γήπεδο, καθώς επίσης και στα παιδιά των ακαδημιών, να χτίσουν εκεί τα όνειρά τους ενστερνιζόμενα τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και του φίλαθλου πνεύματος. Πρόκειται για ένα γήπεδο – κόσμημα για το τοπικό ποδόσφαιρο που παραδόθηκε ξανά σε χρήση με νέο χλοοτάπητα 6ης γενιάς, που ανάβει το πράσινο φως για την πιστοποίηση FIFA Q​uality Pro. Ένα ακόμη έργο που χρηματοδοτήθηκε από το άκρως επιτυχημένο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Φιλόδημος, το οποίο σχεδιάστηκε από την προηγούμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας ισχυρή αναπτυξιακή ώθηση στην ελληνική περιφέρεια με αξιοκρατία και διαφάνεια. Στοιχεία στα οποία έχει αλλεργία η Κυβέρνηση της ΝΔ, γι’ αυτό και το κατάργησε, επαναφέροντας στο προσκήνιο τις γνωστές της, πελατειακές τακτικές.».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...