Ήττα για τον Αλμυρό στην πρεμιέρα της Γ εθνικής(φωτορεπορτάζ)

Petite Perle 300×250

Με το αριστερό ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Γ εθνικής ο Αλμυρός που ηττήθηκε στην έδρα του από τον ΑΟΑΝ. Η ομάδα του Αγίου Νικολάου ήταν ελαφρώς καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και με ένα μόνο γκολ του Μαυρή πήρε τους τρεις πρώτους βαθμούς ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα. Ο Αλμυρός μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε και γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, γενικά έκανε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 5' μετά από κόρνερ ο Ξενοκτιστάκης πήρε την κεφαλιά, άουτ.

Στο 22' σέντρα του Τουγλή ο Γαρεφαλάκης μπήκε στην πορεία της μπάλας, έκανε την προβολή χωρίς όμως να μπορεί να σημαδέψει το τέρμα.

Στο 28΄σουτ του Νοκαι από καλή θέση, άουτ.

Στο 37' φάουλ του Μηνά στο δεύτερο δοκάρι, ο Μαυρής μόνος του με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 0-1 για τον ΑΟΑΝ.

Στο 52 ο Αλμυρός σκόραρε με τον Λεόν αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 63' ο ΑΟΑΝ βγήκε στην αντεπίθεση με τον Μηνά να βρίσκεται απέναντι στον Χανιωτάκη που απέκρουσε δύσκολα κρατώντας τον Αλμυρό στο παιχνίδι.

Στο 91' ο Χαϊντίνι έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή κόντραρε τελευταία στιγμή και η μπάλα έφυγε κόρνερ.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό με τον διαιτητή να προσπαθεί να το διαχειριστεί κάνοντας όμως κατάχρηση της κίτρινης κάρτας καθώς κιτρίνισε τους περισσότερους παίκτες του Αλμυρού.

Συνθέσεις:

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Τουγλής, Κανδυλάκης, Ξενοκτιστάκης, Ντιονύσιο,Ενγκουέμ, Μπρέγκνα(72' Χαϊντίνι), Γαρεφαλάκης, Λεόν, Κουράκης, Αντωνίου(82' Αρχοντάκης).

ΑΟΑΝ: Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής, Τσανάι, Πυθαρούλης, Πάγια, Μαυρής, Παπαδόπουλος(88' Κατσαρός), Μηνάς, Μαρκάκης(88' Ιγκορ), Νοκάι(69' Κιτος).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ