Με ντέρμπι στο Γάζι ξεκινάει σήμερα η Γ΄Εθνική

Petite Perle 300×250

Επιτέλους έπρεπε να φτάσουμε σχεδόν στο τέλος του Οκτωβρίου για να έχουμε την έναρξη της Γ΄ Εθνικής που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αφού στον 7ο Όμιλο θα συμμετέχουν και 8 ομάδες από την Κρήτη.

Το παιγνίδι που ξεχωρίζει στην πρεμιέρα είναι αυτό ανάμεσα στο γηπεδούχο Αλμυρό και τη φιλόδοξη ομάδα του ΑΟΑΝ που συγκρούονται στο Γάζι με ώρα έναρξης στις 3.00 το απόγευμα.

Και οι δύο σύλλογοι θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα και θα κυνηγήσουν τη νίκη και το ψυχολογικό προβάδισμα στη μάχη που μόλις αρχίζει για τη διεκδίκηση της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ 2.

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση του Αλμυρού:

Το Σάββατο 23/10/2021 γίνεται η εκκίνηση της 1ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής με τον αγώνα ανάμεσα σε Αλμυρό Γαζίου και Α.Ο Αγίου Νικολάου .

Σας καλούμε όλους να βρεθείτε στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας. Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον ιο covid-19.Παρακαλούμε κατά την προσέλευση σας στο γήπεδο, να έχετε μαζί σας την ταυτότητα σας και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το αποδεικτικό νόσησης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς και τους συνεργάτες μας, που στάθηκαν αρωγοί δίπλα μας και μας τίμησαν με την έμπρακτη βοήθειά τους και την ενεργή συμμετοχή τους. Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο στις 15:00 στο γήπεδο Αλμυρού.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ