Πήρε το διπλό στη Δαμάστα ο ΑΟΤ

Petite Perle 300×250

Μπορεί με αυτό το 0-1 να φαίνεται ότι ο ΑΟΤ δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη Δαμάστα αλλά η ομάδα του Τυμπακίου ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα και θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα γκολ αν ήταν πιο συγκεντρωμένη. Η Δαμάστα προσπάθησε όσο μπορούσε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής.

Στο 10' απευθείας φάουλ του Τριάντη ο Δανδάλης απέκρουσε δύσκολα και στην επαναφορά ο Γερακιός σούταρε άουτ.

Στο 13' ο Μεταξάκης βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα της Δαμάστας, έκανε το σουτ αλλά ο Δανδάλης απέκρουσε και πάλι σωτηρία σε κόρνερ. Από το κόρνερ του Κουρουθιανάκη ο Γερακιός έπιασε καρφωτή κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 18' απευθείας φάουλ του Κουρουθιανάκη απομάκρυνε ο Δανδάλης.

Στο 31' ο Κουρουθιανάκης από αριστερά έκανε μία συρτή σέντρα, ο Μαρκάκης στην προσπάθεια του να την απομακρύνει έβαλε αυτογκόλ. (0-1)

Στο 40' μακρινό σουτ του Ψωμά μπλόκαρε ο Δημαράκης.

Στο 43' ο Τριάντης έβγαλε μόνο τον Καρταλιανάκη που πλάσαρε και πέτυχε γκολ το οποίο δεν μέτρησε καθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για λανθασμένη απόφαση του βοηθού.

Στο 49' ο Καρταλιανάκης ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, σούταρε συρτά, απέκρουσε σε κόρνερ ο Δανδάλης.

Στο 50' σέντρα του Γιαννακάκη στον Μεταξάκη που σούταρε αλλά απέκρουσε και πάλι ο Δανδάλης.

Στο 64' ο Ψωμάς μέσα από την περιοχή σούταρε και απομάκρυνε σε κόρνερ ο Δημαράκης.

Στο 67' ο Τριάντης έβγαλε τετ α τετ τον Μεταξάκη που μπήκε στην περιοχή αλλά το πλασέ του έφυγε ελάχιστα άουτ.

Συνθέσεις:

Δαμάστα: Δανδάλης, Κουτσάκης, Πεταλάκης, Μαρκάκης, Απλαδάς, Κουτσοποδιώτης, Ψωμάς(75' Κοκορέλιας), Τζουβάρας, Μπαντούνας(86' Γαργανουράκης, Γωνιανάκης(84 Λαμπράκης), Κλαπάκης(86' Ρουμπάκης)

ΑΟΤ: Δημαράκης, Καρταλιανάκης(68' Παπαδάκης), Γιαννακάκης, Δουλγεράκης, Βρετός, Κουρουθιανάκης, Παπανδρέου(63' Παραθύρας), Γερακιός, Τριάντης(88' Παπαδομανωλάκης), Μεταξάκης, Φραγκιαδουλάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ