Super League K19: Ο Ολυμπιακός έσπασε το αήττητο 4 ετών και 90 αγώνων του ΠΑΟΚ

Petite Perle 300×250

Ήταν 10 Δεκεμβρίου 2017 όταν η Κ19 του ΠΑΟΚ ηττήθηκε για τελευταία φορά, 0-1 στη Θεσσαλονίκη από τον Παναθηναϊκό. Πέρασαν 46 μήνες και 90 αγώνες πρωταθλήματος μέχρι να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και ο Ολυμπιακός με το 2-0 κατάφερε να σπάσει το απίστευτο σερί του «Δικέφαλου».

Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου επικράτησε δίκαια 2-0 σε ματς της 7ης αγωνιστικής που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 42' με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φώτη Κίτσου, το οποίο κέρδισε ο Καράκουτης. Το 2-0 ήρθε από την κεφαλιά του Γιάννη Καράκουτη στο 63'.

Έτσι, μετά το αποτέλεσμα αυτό στην κορυφή της Super League Κ19 βρίσκονται ο Ατρόμητος και ο ΠΑΣ Γιάννινα με 16 βαθμούς, ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 15 και ο ΠΑΟΚ με 13. Για τον Ολυμπιακό αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη στη σεζόν, όμως απέκτησε ιστορικό χαρακτήρα καθώς έσπασε το μεγαλύτερο αήττητο σερί που έχει καταγραφεί σε επίπεδο Super League.

Ολυμπιακός (Συλαϊδόπουλος): Παπαδούδης, Φρέρης, Νικόλης, Χριστοφιλόπουλος, Κουτσίδης, Ντόη, Κίτσος (88' Πατήρας), Κασέμι (88' Ιμπαγάσα), Παπακανέλλος (60' Χρήστου), Κουτσογούλας (67' Σπυριδάκης), Καράκουτης.

ΠΑΟΚ (Μαλεζάς): Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου, Ζίλο (87' Τσιακούμης), Μανωλιούδης, Αβεντισιάν, Τσίκος, Κουτεντάκης, Σπυράκος (57' Μπάμπουρας), Δαρέλας (67' Γκαρνέτας), Σμυρλής, Bαρέλα (67' Κεδίκογλου).

Πηγη: https://www.gazzetta.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ