Το καζάνι του Α.Ο. Δαμάστας- Παρών και ο Μενέλαος Μποκέας

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Α.Ο. Δαμάστας μετά τον αγώνα με το Τυμπάκι έβγαλε την ρακή στο παραδοσιακό καζάνι του χωριού.

Παρά την πίκρα της ήττας που είχε προηγηθεί στο παιγνίδι με τον ΑΟΤ η ομάδα έδειξε ότι είναι μία μεγάλη οικογένεια και παρέα και η βραδιά κύλησε υπέροχα μαζί με τη ρακή που έβγαινε σιγά-σιγά.

Ο πρόεδρος Γιώργος Πολυχρονάκης και το Δ.Σ. είχαν φροντίσει και την τελευταία λεπτομέρεια, η φιλοξενία ήταν μοναδική με καλό κρασί και πλούσια εδέσματα, που απόλαυσαν και πέρασαν στιγμές χαλάρωσης οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του συλλόγου Φάνης Χαλκιαδάκης.

Στη Δαμάστα βρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και ο Βουλευτής Ηρακλείου Γιώργος Λογιάδης.

Το παρών έδωσαν και ο Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Περυσινάκης, ο Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Γαζίου και Δαμάστας Βαγγέλης Παρασύρης-Κώστας Μαυράκης, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γιώργος Σαρρής και ο Πρόεδρος του Α.Ο Τυλίσου Βασίλης Κουβίδης.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...