Γ. Ασσαργιωτάκης: «Ο Πόρος σύντομα θα έχει το δικό του προπονητικό χώρο»

Petite Perle 300×250

Καλεσμένος στο studio του crete2day και στην Αθλητική Εκπομπή "Στρογγυλή Θεά" με τον Αντώνη Σαριδάκη, o πρόεδρος της ομάδας του ΠΟΡΟΥΓιάννης Ασσαργιωτάκης.

Στα έργα υποδομής που αφορούν το μέλλον του σωματείου αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Πόρου, Γιάννης Ασσαργιωτάκης στην "Στρογγυλή Θεά".

Ο κ. Ασσαργιωτάκης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι μέσα στη χρονιά το σωματείο θα αποκτήσει το δικό του προπονητικό χώρο, ενώ υποστήριξε ότι οι δραστηριότητες του σωματείου θα εξαπλωθούν, με πρώτη τη δημιουργία Ακαδημίας μπάσκετ.

«Όραμα μας είναι να ανέβουμε όποτε ωριμάσουν οι συνθήκες στην επόμενη κατηγορία, όμως δεν βιαζόμαστε. Το παραπάνω βήμα δεν είναι αυτοσκοπός. Θέλουμε να εδραιωθούμε στην Γ' Εθνική. Έχουμε αποφασίσει να δώσουμε μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες. Να αποκτήσουμε το δικό μας προπονητικό χώρο, και αργότερα το γήπεδο μας. Θα βάλουμε όσο γίνεται πιο βαθιά στο χέρι στην τσέπη αν χρειαστεί για αυτό, και όταν είμαστε δυνατοί θα επιδιώξουμε το παραπάνω βήμα. Δεν θέλουμε να είμαστε κομήτες. Σε αυτήν την προσπάθεια δεν είμαι μόνος μου. Έχω ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια που καταβάλλεται».

«Αγαπάμε το ποδόσφαιρο και το μέρος που γεννηθήκαμε. Δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες.  Έχουμε μαζέψει 25 παιδιά από τη γειτονιά μας, χωρίς να ζητάμε αντίτιμο από τους γονείς τους δημιουργώντας το πρώτο τμήμα Υποδομής. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια Σχολή Ποδοσφαίρου, και έχουμε βρει ανθρώπους παλιούς διεθνείς ποδοσφαιριστές, για να μας βοηθήσουν σε αυτό. Ψαχνόμαστε για το γηπεδικό. Εκεί υστερούμε. Υπάρχουν όμως σχέδια. Όταν αυτή η διοίκηση φύγει ο Πόρος θα έχει τις δικές του εγκαταστάσεις, τουλάχιστον προπονητικές. Η ομάδα πολύ σύντομα, μπορώ να πω φέτος, θα έχει το δικό της χώρο τουλάχιστον προπονητικά».

«Φέτος κάναμε αλλαγή καταστατικού προσθέτοντας κι άλλα αθλήματα. Θα δημιουργήσουμε δωρεάν Ακαδημία μπάσκετ στη συνοικία μας και θα προχωρήσουμε σε αθλήματα αιθουσών όπως πινγκ – πονγκ και σκάκι, με τη βοήθεια της Ενορίας μας, η οποία έχει ένα μεγάλο πνευματικό κέντρο, με αρκετούς χώρους και υλικό που παραμένει αναξιοποίητο».

Πηγη: crete2day 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ