28η Οκτωβρίου -Τελετή στο Μνημείο Πεσόντων στην Πλατεία Αγίας Μαρίνας (φώτο- βίντεο)

Petite Perle 300×250

Καταθέσεις στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων στην Αγία Μαρίνα στο Τσαλικάκι

Με καταθέσεις στεφάνων από εκπροσώπους του Δήμου και μαθητές των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο Μνημείο Πεσόντων στο Τσαλικάκι, ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Μαλεβιζίου. 

Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στο Γάζι αύριο Πέμπτη, κατά μήκος της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου και θα ξεκινήσει στις 12:00. Ως αφετηρία έχει οριστεί η συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου και Καμαριώτη και ως τερματισμός ο Ιερός Ναός Άγιου Νικολάου στην έξοδο του Γαζίου

Στο μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι αμέσως μετά την επιμνημόσυνη δέηση κατέθεσαν στεφάνια ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Καλλέργης εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, οι Πρόεδροι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Παιδείας Μενέλαος Σκουλούδης και Ανδρέας Παντερής, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου Ανδρέας Ταβερναράκης, τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία Γαζίου και Αγίας Μαρίνας,  το Γυμνάσιο και το Λύκειο Γαζίου.

Στην τελετή το παρών έδωσαν επίσης  ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Δημότη Γρηγόρης Περυσινάκης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου Τάσος Λιαδάκης. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ