Πλήθος κόσμου στην παρέλαση στο Γάζι -Δηλώσεις (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Με την παρουσία πλήθος κόσμου που κατέκλυσαν κάθε γωνιά της Ελευθερίου Βενιζέλου τελέστηκε μετά από δύο χρόνια η παρέλαση στο Γάζι τιμώντας την Εθνική Επέτειο για το Έπος του 1940.

Από νωρίς άρχισε να συγκεντρώνεται ο κόσμος με τα σημαιάκια στο χέρι για να νοιώσει στιγμές υπερηφάνειας και να χειροκροτήσει όλα όσους παρέλασαν.

Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Κοινοτήτων, ο Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, οι Αντιπεριφερειάρχες Κρήτης Λάμπρος Βαμβακάς, Νίκος Ξυλούρης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σταύρος Τζεδάκης, ο Εφημέριος Γαζίου πατήρ Ευάγγελος Παπουτσάκης καθώς και εκπρόσωποι των Σωμάτων ασφαλείας.

Η παρέλαση ξεκίνησε με τον παιδικό σταθμό τα ΜΕΛΙΣΣΑΚΙΑ και εν συνεχεία τα παιδιά του ΚΔΑΠ Γαζίου, για να ακολουθήσουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου Μαλεβιζίου.

ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΚΙΑ

ΚΔΑΠ ΓΑΖΙΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΖΙΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΜΑΣΤΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΟΥΣΩΝΑ

Ξεχωριστή η παρουσία των Σχολών Χορού Μαρής και του Αθλητικού Σωματείου Αστερίωνας.

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΜΑΡΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΤΕΡΙΩΝΑΣ

Την παρέλαση έκλεισε η μαθητική νεολαία του Δήμου Μαλεβιζίου Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσιο Γαζίου και Λύκειο Γαζίου, το μέλλον και η ελπίδα για το αύριο του τόπου μας.

Την εκφώνηση όλων όσων παρέλασαν είχε η ειδική συνεργάτης του Δημάρχου Νίκη Μπελαδάκη που πήρε άριστα και δίκαια στο τέλος δέχτηκε τα .

Την ευθύνη για την προετοιμασία και τη διεξαγωγή της παρέλασης είχε η Αντιδήμαρχος Παιδείας Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου ,στην οποία αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, αφού όλα από οργανωτικής μεριάς κύλησαν ομαλά και το συνολικό αποτέλεσμα πιστώνεται συνολικά στη Δημοτική Αρχή.

Μεγάλη βοήθεια πρόσφεραν και ει εθελοντές, κάτι που αναγνώρισαν και τους ευχαρίστησε και προσωπικά ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ