Στο χείλος του γκρεμού ο δράστης της γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα (βίντεο)

Petite Perle 300×250

Μητέρα τεσσάρων παιδιών το θύμα του άγριου εγκλήματος

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας αλλά και ολόκληρης της Κρήτης από τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή, με θύμα μια 48χρονη γυναίκα με καταγωγή από τον νομό Ηρακλείου και δράστη τον 54χρονο πρώην σύζυγό της. 

Η γυναίκα που δολοφονήθηκε με αγριότητα σύμφωνα με το creta24. gr ήταν μητέρα 4 παιδιών, 25, 22 και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών.

Ο δράστης, αφού κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα με μαχαίρι στη 48χρονη κόβοντας το νήμα της ζωής της, στη συνέχεια μετακινήθηκε λίγα μέτρα από τον τόπο της τραγωδίας, σε απόκρημνη περιοχή. Ο ίδιος παραμένει στο χείλος του γκρεμού και απειλεί να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση των αρχών προκειμένου να μεταπειστεί, ενώ επί τόπου βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ, αστυνομικοί, λιμενικοί και σε ετοιμότητα παραμένει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και η 48χρονη είχε φύγει από το σπίτι. Μάλιστα εργαζόταν στο συγκρότημα με τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα όπου και σημειώθηκε το φονικό.

Ο 54χρονος νωρίς το πρωί είχε στήσει καρτέρι στην εν διαστάσει σύζυγό το, σε εξωτερικό χώρων των καταλυμάτων και όταν εκείνη έφτασε με το ΙΧ της στον χώρο της εργασίας της ο 54χρονος της επιτέθηκε μαχαιρώνοντας την πολλές φορές σε διάφορα σημεία του σώματός της. 

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε με τα πόδια προς το απόκρημνο σημείο όπου και παραμένει απειλώντας να δώσει τέλος στη ζωή του, σε μικρή απόσταση από τον τόπο του άγριου φονικού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 54χρονος είχε εκτοξεύσει απειλές σε βάρος της πρώην συζύγου του το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το ζευγάρι που βρισκόταν πολύ καιρό σε διάσταση είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά, το μεγαλύτερο εκ των οποίων 25 χρόνων.

Πηγή: Cretalive.gr. radiolasithi.gr, creta24.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ