Συνάντηση για την στατική ενίσχυση του Αγίου Μηνά

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Η περαιτέρω στατική ενίσχυση του Αγίου Μηνά, Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, ήταν το αντικείμενο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης που ενέκρινε πέρυσι ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κρήτης.

Στη συνάντηση μετείχαν ο ομότιμος καθηγητής του εργαστηρίου στατικής και αντισεισμικών ερευνών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Βλάσης Κουμούσης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης, ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Υπηρεσίας Νεότερων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Κρήτης Δημήτρης Στεφανής, ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Κρήτης Μεθόδιος Βερνιδάκης, ο Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγ. Μηνά π. Εμμανουήλ Σταυρουλάκης και συνεργάτες του κ. Κουμούση.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...