Νέοι Αλμυρού-Θέρισσος 3-2: Ματσάρα με διπλή ανατροπή!!!

Petite Perle 300×250

Με ένα καταπληκτικό παιχνίδι έκανε πρεμιέρα η Β2 ΕΠΣΗ με τους Νέους Αλμυρού να κερδίζουν 3-2 τη Θέρισσο.

Ένα ματς με πολύ ένταση και πάθος από τις δύο ομάδες, πολλά γκολ και διπλή ανατροπή με την ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη να προηγείται με 1-0, η Θέρισσος να ισοφαρίζει στο πρώτο ημίχρονο, να περνάει μπροστά στο δεύτερο αλλά οι Νέοι Αλμυρού ισοφάρισαν στο 70' και έφεραν τούμπα το παιχνίδι στο 76' κάνοντας το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ ξεκινώντας το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο.

Στο 3' ο Κεφαλογιάννης βγήκε απέναντι στον Πλαΐτη, τον πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας της Θερίσσου απέκρουσε και στην επαναφορά π Σαμπροβολάκης σούταρε όμως την τελευταία στιγμή η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της Τυλίσου και έφυγε κόρνερ.

Στο 8' μακρινή μπαλιά του Χνάρη που βρήκε τον Σαμπροβολάκη ο οποίος κρέμασε τον Πλαΐτη που είχε βγει από την εστία του αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 15' από ωραία ομαδική προσπάθεια της ομάδας των Νέων Αλμυρού ο Σαμπροβολάκης από καλή θέση πλάσαρε άουτ.

Στο 22' από κεφαλιά πάσα του Σκουρί ο Φραγιαδάκης από τη μικρή περιοχή πήρε την κεφαλιά αλλά ο Παγωμένος σε ετοιμότητα μπλόκαρε πάνω στη γραμμή.

Στο 25' ο Κεφαλογιάννης από πλάγια θέση με εξαιρετική λόμπα κρέμασε τον Πλαΐτη κάνοντας το 1-0.

Στο 34' ο Zγκουρι μέσα από την περιοχή με σουτ βολίδα ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 47' δυνατό σουτ του Φραγκιαδάκη απέκρουσε δύσκολα ο Παγωμένος.

Στο 56' από ωραία πάσα του Φραγκιαδάκη ο Zγκούρι εκτέλεσε τον παγωμένο κάνοντας το 1-2.

Στο 70' από γύρισμα του Κεφαλογιάννη, ο Σαλαμάϊ από το ύψος της περιοχής ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 76' από αδράνεια της άμυνας της Θερίσσου ο Σαμπροβολάκης πέρασε τον τερματοφύλακα και έκανε το 3-2 κάνοντας ανατροπή στην ανατροπή.

Στο 87' ο Σαμπροβολάκης ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή, ο βοηθός σήκωσε την σημαία βλέποντας την παράβαση αλλά ο διαιτητής Γαρεφαλάκης είχε αντίθετη άποψη και άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Συνθέσεις:

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος, Τζανής(60' Στρατάκης), Κοκολογιανάκης, Χνάρης, Καναβάκης, Κοτζαγιώτης, Σαλαμάϊ, Φιτσοδασκαλάκης(43' Ρούκος λ.τ.), Κολιαρουδάκης, Σαμπροβολάκης, Κεφαλογιάννης.

Θέρισσος: Πλαΐτης, Χιώτης, Λειβαδίτης(8' Αλεξάκης λ.τ.), Μητσόπουλος, Κουλιελμάκης, Γεωργιάδης, Μυλωνάς(60' Μηναδάκης), Κασελάκης, Φραγκιαδάκης, Zγκούρι, Πιτσιδιανός.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ