Το έμβλημα του Ελευθερίου Βενιζέλου απονεμήθηκε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τον Περιφερειάρχη Κρήτης

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Το έμβλημα – αναμνηστικό μετάλλιο που απεικονίζει τον Ελευθέριο Βενιζέλο, απένειμε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου στην διάρκεια αναγόρευσής της σήμερα ως Επιτίμου Προέδρου και Εταίρου του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Μελετών “Ελευθέριος Βενιζέλος στα Χανιά.

Η απονομή του εμβλήματος στην Πρόεδρο από τον Περιφερειάρχη Κρήτης έγινε και με την παράλληλη ιδιότητα του ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο Περιφερειάρχης Κρήτης σε δηλώσεις του πριν την τελετή που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στη Χαλέπα Χανίων, συνεχάρη θερμά την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως και τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Νίκο Παπαδάκη, καθώς και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής για την ξεχωριστή τιμητική εκδήλωση.

img_3807-2021-10-30-12_08_53
kokolakis2-2021-10-30-12_08_54
img_3805-2021-10-30-12_08_51

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για το Ίδρυμα “Ελευθέριος Βενιζέλος” να αναγορεύει σήμερα την πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρία Σακελλαροπούλου ως Επίτιμη Πρόεδρο και Εταίρο του Ιδρύματος. Θέλω να συγχαρώ τον κ. Παπαδάκη και όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, γιατί με αυτό το έργο το οποίο κάνουν όλη αυτή την περίοδο αναδεικνύουν τη μεγάλη προσφορά του Ελευθερίου Βενιζέλου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους», δήλωσε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Related Articles