Χαρούμενος ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το 0-3 επί της Τότεναμ

Petite Perle 300×250

Ενθουσιασμένος για την αντίδραση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που λίγες μέρες μετά τον διασυρμό από τη Λίβερπουλ (0-5) πέρασε με 3-0 από το Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ, εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Γνωρίζαμε πριν από το ματς ότι θα είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα μετά από ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση», υποστήριξε ο Πορτογάλος στο Sky Sports και συνέχισε: «Υπήρχε πίεση στην ομάδα, ήμασταν στεναχωρημένοι, αλλά γνωρίζαμε ότι σήμερα (σ.σ. χθες) θα μπορούσαμε να δώσουμε μια καλή απάντηση. Παίξαμε καλά, ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Φυσικά η δουλειά μου είναι να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία μου, τα γκολ μου, τις ασίστ μου και το έκανα σήμερα και νιώθω πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Αλλά όσον αφορά την ομάδα, ήταν μια απίστευτη εμφάνιση κατά τη γνώμη μου».

Όσο για το 0-5; «Ήταν σκληρό. Δεν περιμέναμε τέτοιο αποτέλεσμα στην Premier League. Αλλά, ξέρετε, ελπίζω αυτή τη φορά να γυρίσουμε σελίδα. Πιστεύω ότι κάποια πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό το καταπληκτικό απόγευμα. Κερδίσαμε 3-0 σε ένα εκτός έδρας ματς απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα και είμαστε τόσο πολύ χαρούμενοι γι' αυτό», ανέφερε και πρόσθεσε: «Η κριτική θα γίνεται πάντα. Δεν ενοχλούμαι προσωπικά, διότι έχω παίξει 18 χρόνια ποδόσφαιρο, οπότε ξέρω ότι μια μέρα οι άνθρωποι θα λένε πως είμαστε τέλειοι και μια άλλη ότι είμαστε χάλια. Το ξέρω και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε, αλλά είναι πάντα καλύτερο όταν ο κόσμος σε επαινεί και είναι ευχαριστημένος μαζί σου».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ