Η ανακοίνωση οργανωμένων φίλων Εργοτέλη για την αναβολή της Super League 2

Petite Perle 300×250

Με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι του Εργοτέλη Alternatives και Daltons σχολίασαν με καυστικό τρόπο την νέα αναβολή του πρωταθλήματος της Super League 2!

Η κοινή τους ανακοίνωση :

 «Το πιο καθαρό και αξιόλογο πρωτάθλημα της Ευρώπης, επιτέλους αρχίζει. Αυτό που όλοι περίμεναν, επιτέλους γίνεται πραγματικότητα.

Μέσα από μια αξιοκρατική διαδικασία, η οποία αποτελεί αποτέλεσμα μακροχρόνιου σχεδιασμού για την αναβάθμιση του πρωταθλήματος, 32 ομάδες έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μιάμιση ολόκληρη θέση στη παραπάνω κατηγορία. Ένα πρωτάθλημα, μακριά από νταλαβεριτζηδες,  πολιτικές και υπουργικές  παρεμβάσεις, είναι προ των πυλών, με δεκάδες αντιπροσωπείες από όλο το κόσμο να καταφτάνουν για να πάρουν λίγο τεχνογνωσία και να την μεταφέρουν στις χώρες τους.

Ένα πρωτάθλημα το οποίο είναι έχει ως αρχές του το "ευ αγωνίζεσθαι", τον υγιή ανταγωνισμό, τις μεγάλες αγωνιστικές συγκινήσεις, με πολλά γκολ και ανατροπές, με καθαρές διαιτησίες, δεν μπορεί παρά να αποτελεί πρότυπο οργάνωσης.

Ένα πρωτάθλημα που έχει βάλει τα γυαλιά στη Premier League, κάνοντας γνωστό το καλεντάρι του ήδη από τον Ιούνιο, όμως ο σεναριογράφος, δεν έχει πει τη τελευταία του λέξη. Λίγες ώρες πριν την έναρξη, σε κρατάει σε αγωνία. Θα ξεκινήσει; Δεν θα ξεκινήσει; Η αγωνία στο κατακόρυφο. Casa de papel, σε φάγαμε στο σενάριο.

Κύριε υπουργέ, κύριοι διοργανωτές, κύριοι ιδιοκτήτες των ομάδων που τα βλέπετε και δεν μιλάτε, τα σέβη μας.

( Τελικά η έναρξη αυτού του φαντασμαγορικού γεγονότος αναβάλλεται).

Και για να πούμε και κάτι σοβαρό:

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ,

ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

– Alternatives Ergotelis

– Daltons club Ergotelis».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ