Λάρισα: Ένοπλος λήστεψε φαρμακείο και απείλησε την υπάλληλο

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Χτενίζουν» τη Λάρισα και τις γύρω περιοχές οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι αναζητούν τα ίχνη ενός άγνωστου κακοποιού που εισέβαλε λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Παρασκευής σε ένα φαρμακείο και λήστεψε την 38χρονη υπάλληλο.

Ο δράστης είχε καλύψει το πρόσωπό του φορώντας χειρουργική μάσκακαι φορούσε γάντια μιας χρήσης για να μην αφήσει αποτυπώματα. Όταν βεβαιώθηκε ότι η 38χρονη ήταν μόνη στο φαρμακείο στην πλατεία Λιβαδακίου, όρμησε μέσα και ζήτησε τις εισπράξεις, ανοίγοντας το μπουφάν του για να της δείξει το πιστόλι που είχε περασμένο στη ζώνη του.

Η υπάλληλος τρομοκρατήθηκε, καθώς ο ληστής απείλησε ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά της. Έτσι, άνοιξε την ταμειακή μηχανή και του έδωσε περίπου 1.000 ευρώ από την ημερήσια είσπραξη. Ο κακοποιός πήρε τα χρήματα και έσπευσε να εξαφανιστεί, χωρίς η 38χρονη να δει αν επιβιβάστηκε σε κάποιο όχημα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...