Nίκες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ-Το πρόγραμμα της Κυριακής (VIDEO)

Petite Perle 300×250

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή του, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Τικίνιο Σοάρες (13') και Γιουσέφ Ελ Αραμπί (70'πέν.) τα γκολ για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς που παραμένει πρώτη και αήττητη στο πρωτάθλημα, ισοφάρισε προσωρινά ο Νίκος Βέργος (19') γι' αυτή του Γιάννη Αναστασίου που συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες.

Σε… δρόμο επιτυχίας στο πρωτάθλημα, μετά από τα τελευταία στραβοπατήματά του (σ.σ. εντός έδρας ισοπαλία με τον Βόλο, εκτός έδρας ήττα από Ολυμπιακό), επέστρεψε ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος», για την 8η αγωνιστική της Super League, επικράτησε, στην Τούμπα, επί του Απόλλων Σμύρνης με 4-1 και κατέκτησε την 5η νίκη του στη σεζόν.

Ο Στέφαν Σβαμπ άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλονικείς, στο 5', με πέναλτι, με τους Κάρολ Σφιντέρσκι (66'), Γιάννη Μιχαηλίδη (72'), Ντόουγκλας Αουγκούστο (94') να χρίζονται, επίσης, σκόρερ για τον ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Παμλίδης, στο ενδιάμεσο (14'), ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

Το ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής για την 8η αγωνιστική της Super League. Στο Μαρούσι οι φορμαρισμένοι αντίπαλοι υπόσχονται ένα άκρως συναρπαστικό παιχνίδι.

Στη Λεωφόρο (17:15), που θα έχει τελικά κόσμο, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ θέλουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει εντός στόχων.

H 8η αγωνιστική:

Σάββατο 30 Οκτωβρίου

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 4-1

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-2

Κυριακή 31 Οκτωβρίου

15:00 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Ατρόμητος Cosmote Sport 3

17:15 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΟΦΗ Cosmote Sport 2

19:30 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – Άρης Cosmote Sport 1

19:30 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης Novasports Prime

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου

19:30 Γήπεδο Νεάπολης, Ιωνικός – ΝΠΣ Βόλος Cosmote Sport 1

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ