Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Απολογείται ο δράστης

Petite Perle 300×250

Σε κατάσταση σοκ τα παιδιά της Νεκταρίας

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Νεαπόλεως πέρασε το πρωί της Τρίτης ο 54χρονος δράστης της δολοφονίας της άτυχης 48χρονης Νεκταρίας.

Ήδη σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Έξω από το δικαστικό Μέγαρο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη ωστόσο κανένα συγγενικό του πρόσωπο δεν βρίσκονταν εκεί.
egklhma-ierapetra-apologia

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Ο 54χρονος είχε στήσει… καρτέρι στην 48χρονη όταν εκείνη πήγε για δοκιμαστικό σε μία νέα δουλειά σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Περιστερά Ιεράπετρας και εντός του πάρκινγκ αφού την εμβόλισε με το μηχανάκι του, την κυνήγησε και την σκότωσε μαχαιρώνοντάς την 18 συνολικά φορές.

egklhma-ierapetra3
egklhma-ierapetra2
egklhma-ierapetra1

Μάλιστα, όπως ήδη έχει αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο cretapost, ο 54χρονος μετά τη δολοφονία ήταν αρκετά ψύχραιμος καθώς σε ερώτηση που του έκανε η μητέρα της διευθύντριας του ξενοδοχείου «τι έκανες στην Νεκταρία» εκείνος απάντησε ψυχρά «είχαμε προηγούμενα».

Στη συνέχεια πήγε σε έναν γκρεμό, που βρίσκεται δίπλα από το ξενοδοχείο, και απειλούσε να αυτοκτονήσει ενώ αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι που κρατούσε προκαλώντας δύο επιπόλαια τραύματα στο αριστερό του στήθος.

egklhma-ierapetra-dolofonos3

Μετά από 7 ώρες διαπραγματεύσεων με την ΕΛ.ΑΣ. και τον γιο του τελικά ο 54χρονος πείστηκε να μην αυτοκτονήσει και παραδόθηκε στις αρχές.

Ο δράστης είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, λέει ο δικηγόρος του θύματος

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ανέλαβε την εκπροσώπηση της οικογένειας της 48χρονης στην Ιεράπετρα που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Μιλώντας για την υπόθεση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι η οικογένεια είναι σε κατάσταση σοκ και ότι τα παιδιά είναι φοβισμένα, μετά από όσα έκανε ο πατέρας τους.

Ο κ. Λύτρας έκανε λόγο για έναν άνθρωπο με κακοποιητική συμπεριφορά, ο οποίος στο παρελθόν είχε χτυπήσει την μεγάλη του κόρη και είχε στραφεί εναντίον του.

Παράλληλα, σχολιάζοντας τις αναφορές για ψυχολογικά προβλήματα του δράστη ο κ. Λύτρας είπε πως δεν φαίνεται ένας άνθρωπος που έχει το ακαταλόγιστο, καθώς όπως είπε ο κ. Λύτρας, ο δράστης νοίκιασε το μηχανάκι, πήρε μαζί του το μαχαίρι και πήγε εκεί που δούλευε η Νεκταρία για να την σκοτώσει.

Πηγή: cretapost

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ