Κραυγή αγωνίας και αγανάκτησης από το Δίκτυο Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης

Petite Perle 300×250

Το Δίκτυο Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης δηλώνει την αγανάκτησή του για την αντιμετώπιση της γυναίκας και το φαινόμενο της γυναικοκτονίας που παρουσιάζεται έντονα στη χώρα και στη Κρήτη. Με αφορμή τον άδικο χαμό της Νεκταρίας, επιδιώκουν την δικαιοσύνη και την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που έχει ως θύματα τις γυναίκες.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Φτάνει πια!!!»

«Κραυγή αγωνίας και αποτροπιασμό από το Δίκτυο Παρέμβασης Γυναικών με αφορμή την τελευταία γυναικοκτονία. Είναι απαράδεκτο στον αιώνα της προόδου και της αλλαγής αντιλήψεων και στερεοτύπων, να θεωρούνται ακόμα οι γυναίκες μηδαμινής αξίας.

Θα πρέπει λοιπόν να εστιάσουμε στο γεγονός ότι τα προϊοντα του ανθρώπινου πνεύματος όταν βρίσκονται στα χέρια ατόμων χωρίς συνείδηση, ηθικές αρχές και ανθρωπισμό είναι άκρως επικίνδυνα.

Η παιδεία η οποία δεν προορίζεται μόνο στο εκπαιδευτικό σύστημα, αλλά είναι απόρροια της συνδυασμένης επίδρασης κοινωνιών και πολιτιστικών παραγόντων, ίσως είναι η λύση στην ανθρωπιστική κρίση και αντιφατικότητα των ηθικών κανόνων, που χαρακτηρίζουν τις κοινωνίας της εποχής μας».

«ΌΧΙ άλλες Νεκταρίς…. ας είναι η τελευταία».

   Η Γεν. Γραμματέας Η Πρόεδρος

Ολυμπία Κουτουλάκη Σκεύω Μπιζιώτη

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ