Ζαχαροπλαστείο Ζερβός: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του νέου καταστήματος (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος είδη ζαχαροπλαστείου-φούρνου Ζερβός που βρίσκεται επί της Ελευθερίου Βενιζέλου 96 πλησίον του Κέντρος Άνοδος.

Ο Γιώργος Ζερβός και η σύζυγος του Μαρία δημιούργησαν με πολύ μεράκι ένα ιδιαίτερο καλαίσθητο χώρο, ενώ σαν καλοί οικοδεσπότες είχαν φροντίσει και την τελευταία λεπτομέρεια για τη ξεχωριστή αυτή στιγμή, με την προσέλευση του κόσμου να είναι εντυπωσιακή.

Ο Γιώργος Ζερβός με τη σύζυγο του Μαρία

Τον αγιασμό τέλεσαν από κοινού ο εφημέριος Αγίας Μαρίνας πατήρ Εμμανουήλ Ξυλούρης και ο πατήρ Χαράλαμπος Μαυρίδης εφημέριος στην Παναγία στην Αμμουδάρα, ενώ μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης και ο πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης.

Στο νέο χώρο που δημιούργησε ο Γιώργος Ζερβός μπορείτε να βρείτε τα πάντα από είδη ζαχαροπλαστείου και αρτοποιίας με επιλεγμένες πρώτες ύλες για να απολαύσετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Δείτε τι δηλώνει χαρακτηριστικά:

Ο μαγικός κόσμος της ζαχαροπλαστικής, τον οποίο επέλεξα για να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά, αποτελεί μια γλυκιά διαδρομή στον απέραντο κόσμο αυτής της τέχνης. Η ικανοποίηση των γευστικών επιθυμιών των ανθρώπων που επιλέγουν το κατάστημά μου, αποτελεί για εμένα μια καθημερινή πρόκληση. Μέλημά μου είναι η γευστική και η οπτική ικανοποίηση των πελατών μας μέσα από εκατοντάδες επιλογές.

Επειδή η μέρα του γάμου & των γενεθλίων σας αποτελεί μια σημαντική στιγμή για εσάς το ζαχαροπλαστείο Ζερβός με την τεχνική Blessed Hands κάθε τούρτα δημιουργείτε αποκλειστικά για τις δικές σας επιθυμίες, ενώ όλα τα στοιχεία της τούρτας πλάθονται στο χέρι με μεράκι και υπομονή.

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ συντροφιά με σφολιατοειδή, αλλά και λαχταριστά πιάτα Burger με χειροποίητη αγνόπιτα. Μία διαφορετική γευστική επιλογή για εκρηκτικές απολαύσεις που θα συνδυάσετε με παγωμένη μπύρα στο μοναδικό χώρο που προσφέρεται στην αυλή του καταστήματος.

Μετά τον αγιασμό υπήρχε πλούσιος μπουφές για τους παρευρισκόμενους και D.J που είχε τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς που κύλησε ευχάριστα με τον κόσμο να κάνει τις αγορές του.

Επίσης υπάρχει άνετος χώρος πάρκινγκ τόσο έμπροσθεν της Ελευθερίου Βενιζέλου όσο και στο πλάι του μαγαζιού.

Δείτε τα σχετικά βίντεο από τη βραδιά των εγκαινίων:

Μαλεβίζι - ΡΟΗ