Επιστρέφουν οι αγρότες χωρίς ουσιαστικές απαντήσεις – Επιτροπή τεχνοκρατών θα αναλάβει το ζήτημα των κομμένων ενισχύσεων

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Χωρίς ουσιαστικές απαντήσεις επί των θεμάτων που καίνε τον αγροτικό κόσμο αποχωρούν από την Αθήνα οι Κρητικοί αγροτοκτηνοτρόφοι, με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σίμο Κεδίκογλου να παραπέμπει τα αιτήματα που αφορούν με τις κομμένες ενισχύσεις σε επιτροπή τεχνοκρατών που θα επανεξετάσει την υπόθεση.

Έχοντας συναντηθεί έξω από τη Βουλή, Κρητικοί και σταφιδοπαραγωγοί, διέλυσαν λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι την κινητοποίηση, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα αποχώρησαν από τη σύσκεψη στην πλατεία Βάθη, όπου ο Σίμος Κεδίκογλου, άκουσε τις διεκδικήσεις τους με μόνη δέσμευση τη μεταφορά των αιτημάτων στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιο Λιβανό. 

«Βάλαμε τα θέματα στο τραπέζι, ζητήσαμε να σταματήσουν οι διασταυρωτικοί έλεγχοι και θα ακολουθήσουν νέες συζητήσεις την ερχόμενη εβδομάδα» μεταφέρει στο Agronews ο Βασίλης Σμπώκος, εκ μέρους του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...