Συνεχίζονται τα κρούσματα στο Γυμνάσιο Γαζίου

Petite Perle 300×250

Αποχώρησε ακόμα ένα τμήμα για να ελεγχθούν οι μαθητές με rapid test

Άλλο ένα κρούσμα αυτή τη φορά σε τάξη της Γ' Γυμνασίου, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η αιτία που άλλο ένα τμήμα αποχώρησε από το Γυμνάσιο Γαζίου προκειμένου να ελεγχθούν ξανά όλοι οι μαθητές παρά το γεγονός ότι σήμερα πήγαν με self test.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στα παιδιά ζητήθηκε να φύγουν από το σχολείο και να επιστρέψουν τη Δευτέρα έχοντας κάνει το rapid test.

Αυτή η σύσταση υπάρχει και για άλλα τμήματα και πολλά παιδιά έχουν κληθεί να πάνε για rapid test την Κυριακή για να πάνε στο σχολείο την ερχόμενη Δευτέρα.

Όπως ήδη έχει γράψει η Φωνή του Μαλεβιζίου, τις τελευταίες 14 ημέρες, έχουν καταγραφή περισσότερα από 20 κρούσματα που παρά το γεγονός ότι έχουν φθίνουσα πορεία, εμφανίζονται και νέα έστω και σποραδικά.

Αυτή η κατάσταση στο Γυμνάσιο Γαζίου επηρεάζει και άλλα σχολεία καθώς σε άλλες σχολικές μονάδες φοιτούν αδέρφια των παιδιών που ήδη έχουν εκδηλώσει συμπτώματα.

Επιπλέον αρκετές τάξεις είναι με λιγότερα παιδιά καθώς στο άκουσμα των κρουσμάτων οι γονείς φοβούνται να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο.

Κορίνα Καφετζοπούλου

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ