Συνεχίζονται οι ελέγχοι και τα πρόστιμα στην Κρήτη

Petite Perle 300×250

Ακατάπαυστοι είναι οι έλεγχοι για τα μέτρα ενάντια στον Covid19 στην Κρήτη αφού μόνο την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου διενεργήθηκαν 2.481 έλεγχοι.

Πρόστιμα ύψους 5.900 ευρώ δόθηκαν συνολικά ενώ μόνο σε καφενείο κόπηκε πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι έλεγχοι της αστυνομίας έπιασαν δύο πελάτες να κάθονται σε εσωτερικό χώρο καφενείου στο κέντρο του Ηρακλείου οι οποίοι δεν διέθεταν ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ούτε πιστοποιητικό νόσησης. Έτσι, στον ιδιοκτήτη του καφενείου επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για επτά ημέρες ενώ από 300 ευρώ πρόστιμο πρέπει να πληρώσει ο κάθε πελάτης.

Επιπλέον χωρίς μάσκες πιάστηκαν τρεις υπάλληλοι στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα ένας εργαζόμενος σε κρεπερί, ένας σε φούρνο και ακόμα ένας σε καφετέρια. Επιπλέον δύο πελάτες σε σούπερ μάρκετ κι ένας σε μίνι μάρκετ «πιάστηκαν» χωρίς να φορούν τις μάσκες τους με συνέπεια όλοι να πάρουν πρόστιμο από 300 ευρώ.

Στα Χανιά δύο υπάλληλοι εστιατορίου και ακόμα ένας σε σνακ μπαρ βρέθηκαν χωρίς να φορούν τις απαραίτητες μάσκες προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό ενώ μία ακόμα καφετέρια πρέπει να πληρώσει το πρόστιμο των 300 ευρώ για μη ανάρτηση πινακίδας στην οποία αναγράφεται ο μέγιστος αριθμός επιτρεπόμενων ατόμων στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος.

Τέλος, στο Ρέθυμνο βρέθηκαν δύο υπάλληλοι, ένας σε ψησταριά κι ένας σε εστιατόριο, χωρίς τη μάσκα προστασίας τους συνεπώς κι εκείνοι καλούνται να βάλουν «βαθιά» το χέρι στην τσέπη.

πηγή: www.cretapost.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ