Διαμαρτυρία ΠΑΟΚ για τη διαιτησία Κρασαγάκη στα Μάλια

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Δείτε τι αναφέρει σε ανακοίνωση του για το σημερινό παιγνίδι με τον ΠΑΝΟΜ στα Μάλια η διοίκηση του ΠΑΟΚ:

ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ Π.Α.Ν.Ο.ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ .

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕΣ —- ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ .

ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΦΣΑΙΝΤ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΩΘΕΙ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ…..ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΚΟΙΝΟΥ .

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΔΥΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ …ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ .

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Π.Α.Ν.Ο.ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΔΩΣΑΝ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ….

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΥΣΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ .

ΔΣ ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ

Related Articles