Ισοφαρίστηκε στο τέλος ο ΠΑΟΚ από τον ΠΑΝΟΜ (1-1)

Petite Perle 300×250

Δεν μπόρεσε να κερδίσει στα Μάλια τον ΠΑΝΟΜ ο ΠΑΟΚ αν και κρατούσε τη νίκη μέχρι και το 85. Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό με μεγάλη ένταση και μεταξύ των παικτών αλλά και των πάγκων, κάτι που δεν βοήθησε να παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο.

19' από φάουλ του Ανωγειανάκη στο δεύτερο δοκάρι, ο Ξηρός πήρε την κεφαλιά, απέκρουσε ο Κανετάκης, ο Μαραθιανός από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ κάτω από έντονες αποδοκιμασίες των φιλοξενούμενων.

Ένα λεπτό μετά ο Ξηρός έκανε λάθος, ο Καλαϊτζάκης βρέθηκε απέναντι από τον Γεωργίου όμως το πλασέ του πέρασε άουτ.

Το τελευταίο 10λεπτο η κατοχή ήταν του ΠΑΟΚ που προσπάθησε να ανεβάσει την πίεση του και να σκοράρει πριν το ημίχρονο.

Στο 36' ο Σακλαμάκης σέντραρε, ο Μαραθιανός πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κανετάκης απέκρουσε.

Στο 39' από κόρνερ του Ανωγειανάκη, κεφαλιά του Μπαμπουλάκη, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Κενδριστάκης από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 48' από κόρνερ του Ανωγειανάκη ο Μπαμπουλάκης στο ύψος της μικρής περιοχής με διπλή προσπάθεια έκανε το 0-1.

Στο 55' άλλη μία τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ όταν ο Ανωγειανάκης βρήκε εξαιρετικά τον Κενδριστάκη που έφυγε στην πλάτη της άμυνας βγαίνοντας τετ α τετ, σούταρε όμως τον κέρδισε ο Κανετάκης.

Στο 83' ο Κενδριστάκης βρέθηκε και πάλι απέναντι από τον Κανετάκη αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο 85' πέρασε σαν αλλαγή ο Συσκάκης και ένα λεπτό μετά ανατράπηκε στην περιοχή κερδίζοντας πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπαδάκης που ισοφάρισε σε 1-1 που ΄ταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΟΜ: Κανετάκης, Πετσαλάκης(85' Συσκάκης), Τζανάκης, Μαυρίδης, Διαμαντάκης, Κατσούλης, Νικολι(67' Δρίτσος), Καλετάνακης, Καλαϊτζάκης(67' Παπαδάκης), Καουκάκης, Περογαμβράκης.

ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Σακλαμάκης Σ., Παπαδιός, Πύλιος, Ξηρός, Κενδριστάκης(85' Λουλεμέγια), Σκούφος, Μαραθιανός, Ανωγειανάκης(60' Σακλαμάκης Π. λ.τ.), Μαγάκης.

Τίμησε τον Χρήστο Εργαζάκη ο ΠΑΟΚ

Την μνήμη του Χρήστου Εργαζάκη τίμησε ο ΠΑΟΚ με την ομάδα και τον προπονητή να αφήνουν λουλούδια και ένα στεφάνι ενώ Κώστας Μπουμάκης μαζί με τον Δευκαλίων Στειακάκη άφησαν στην κερκίδα μία μπλούζα του ΠΑΟΚ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ