Παππούς Mad Clip: Είναι εγκληματική ενέργεια- Δεν πρέπει να κλείσει η υπόθεση

Petite Perle 300×250

Την άμεση διερεύνηση του θανάτου του Mad Clip, σε τροχαίο, στις 2 Σεπτεμβρίου, ζητά με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚ Παρέα» ο παππούς του γνωστού τράπερ,.

Μετά την ανακοίνωση των τοξικολογικών εξετάσεων που έδειξαν πως ο γνωστός τραγουδιστής δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, κάνει λόγο για ξεκάθαρη εγκληματική ενέργεια.

«Πήγε να κλείσει την υπόθεση με το έτσι θέλω. Δηλαδή τι ήταν; Κανένα σκυλί σκοτώθηκε; Και με τα σκυλιά τώρα πας κακούργημα», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Και πρόσθεσε ότι «ασφαλώς δεν πρέπει να κλείσει η υπόθεση και πρέπει να εξεταστεί σε όλα τα μήκη. Σε όλα τα μήκη. Για μένα είναι εγκληματική ενέργεια. Στη στροφή εκεί που έφυγε και μπήκε στη μέση της ευθείας στα 15 μέτρα, 20, το αυτοκίνητο φάνηκε ότι φρέναρε. Τρελός ήταν; Ήταν σε καλή κατάσταση και ήταν από τους καλούς οδηγούς, τρελός ήταν να φρενάρει όταν έχει πατήσει το γκάζι στο τέρμα»;

Το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του τράπερ ήταν 0,9% με όριο το 0,5%. Αυτό, πρακτικά σημαίνει ότι είχε καταναλώσει περίπου τρία ποτά στον γάμο που ήταν νωρίτερα.

Επίσης, στις τοξικολογικές εξετάσεις δεν βρέθηκε οποιαδήποτε άλλη ουσία στον οργανισμό του Mad Clip.

Όπως λεει ο παππούς του, ο αδικοχαμένος τραγουδιστής έπινε ελάχιστα.

«Μα και πως να έχει καταναλώσει; Αφού δεν μέθαγε ποτέ. Πήγε στον γάμο εκεί ήπιε δύο ποτήρια κρασί και τίποτα άλλο. Εντωμεταξύ ουίσκι δεν έπινε ποτέ στη ζωή του αυτός, μόνο καμία μπύρα. Ο Πήτερ δεν έπινε ουίσκι ποτέ. Εντάξει; Ούτε βαριά ποτά ούτε τσίπουρα», επισήμανε. 

Σημειώνεται ότι από την αστυνομική έρευνα έως σήμερα δεν έχει επιβεβαιωθεί εμπλοκή άλλου οχήματος στο τροχαίο.

Πηγή: skai.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ