Ζιντάν: Φαβορί για να αντικαταστήσει τον Σόλσκιερ στη Γιουνάιτεντ

Petite Perle 300×250

Ως φαβορί παρουσιάζουν τα ισπανικά Μέσα τον Ζινεντίν Ζιντάν για να αντικαταστήσει τον Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε μία ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Σίτι με 2-0 στο «Όλντ Τράφορντ». Μετά από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 17 βαθμούς και στο -9 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Παρά τις τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια της στην Premier League, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ παραμένει στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων», με το μέλλον του ωστόσο να θεωρείται αβέβαιο, αν δεν καταφέρει να ανατρέψει γρήγορα την κατάσταση. Στην Ισπανία πάντως και συγκεκριμένα η «AS», αναφέρει ότι η απομάκρυνση του Νορβηγού προπονητή είναι θέμα χρόνου και ότι ήδη οι άνθρωποι της ομάδας, εξετάζουν περιπτώσεις προπονητών.

Μία εξ αυτών είναι του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος παρουσιάζεται ως φαβορί για να αναλάβει άμεσα τον αγγλικό σύλλογο. Ο Γάλλος προπονητής, ο οποίος σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις όλο αυτό το διάστημα που παραμένει εκτός δράσης, αισθάνεται έτοιμος για να επιστρέψει στους πάγκους. Βέβαια, ο Ζιντάν δεν είναι ο μοναδικός ο οποίος εξετάζεται από τους ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ, καθώς στη λίστα τους βρίσκεται και ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς.

Ο Ζιντάν, πάντως ο οποίος αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι, μετά τη δεύτερη και λιγότερο επιτυχημένη θητεία του στη «Βασίλισσα» πριν από μερικές ημέρες γράφτηκε και για τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Πηγη: https://www.gazzetta.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ