Διαμαρτύρεται η Δαμάστα για τη διαιτησία με την ΑΕΚ

Petite Perle 300×250

Με ανακοίνωση της η Δαμάστα διαμαρτύρεται για την διαιτησία στο χθεσινό αγώνα απέναντι στην Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ.

Θεωρείται ότι καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, ο διαιτητής έπαιρνε λανθασμένες αποφάσεις εις βάρος της Δαμάστας, κυρίως ως προς το θέμα του γκολ που δέχτηκε ενώ είχε θεωρηθεί ως οφσάιντ από το βοηθό, αλλά ο διαιτητής δεν το δέχτηκε.

Όλη η ανακοίνωση:

Την έντονη δυσαρέσκεια του εκφράζει ο Α.Ο Δαμάστας για την διαιτησία που αντιμετώπισε στο παιχνίδι με την Α.Ε Κατσαμπά. Ο διαιτητής της αναμέτρησης σε όλη την διάρκεια της έκανε πολλά λάθη εις βάρος της ομάδας μας με αποκορύφωμα το δεύτερο τέρμα της γηπεδούχου ομάδας που ξεκίνησε από καταφανέστατη θέση οφσάιντ την οποία κατέδειξε ο βοηθός με το σήκωμα της σημαίας και μένοντας στην θέση του αλλά τον αγνόησε επιδεικτικά ο διαιτητής.

Επίσης άξιον απορίας είναι πως η επαφή με το χέρι παίκτη της γηπεδούχου ομάδας μέσα στην περιοχή δεν είναι πέναλτι και δεν του δίνει πλεονέκτημα ενώ η ίδια ακριβώς επαφή στο κέντρο του γηπέδου για παίκτη της ομάδας μας είναι φάουλ αφού του δίνει πλεονέκτημα. Η ομάδα μας δεν έχει την διάθεση ούτε θέλει να ασχολείται με την διαιτησία όμως η σημερινή εξάντλησε την υπομονή μας και την κατανόηση μας και καλούμε τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.

Ελπίζουμε στο μέλλον και μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος να μην χρειαστεί να ξαναβρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθούμε ξανά για την διαιτησία. Η διαμαρτυρία μας δεν έχει καμιά σχέση με την ομάδα της Α.Ε Κατσαμπά την οποία ευχαριστούμε για την φιλοξενία, της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και περιμένουμε να βγει δημοσίως ο διαιτητής όπως δεσμεύτηκε να πει για την επίμαχη φάση που έκρινε τον αγώνα αν έκανε λάθος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ