Αφιέρωμα στα Τροχαία Συμβάντα στο ΓΕΛ Γαζίου (φώτο)

Petite Perle 300×250

Σήμερα, Τρίτη 9 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στο ΓΕΛ Γαζίου δύο παράλληλες δράσεις – αφιέρωμα στα Τροχαία Συμβάντα με τη συμμετοχή μαθητών της Β και Γ λυκείου.

Η πρώτη δράση αφορούσε διαδραστικό project που παρουσίασε ο διοικητής της Τροχαίας, κ Στυλλιανός Καρακούδης. Η δράση ολοκληρώθηκε με την απονομή τριών βραβείων με δώρα στους μαθητές:

1.Νταγιαντά Παρασκευή (ένα κράνος προδιαγραφών ασφαλείας),

2.Μανιαδή Γεωργία (ένα hands free)

3.Νύχταρη Μαρία (ένα hands free).

Τα δώρα ήταν δωρεά του Δήμου Μαλεβιζίου δια της εκπροσώπου του –  αντιδημάρχου σε θέματα παιδείας, κ Χρύσας Λυρώνη. Η συμμετοχή των μαθητών ήταν υποδειγματική. Κατά το πέρας της δράσης επιδόθηκε ψήφισμα στην κα αντιδήμαρχο με προτάσεις για την ευαισθητοποίηση και πρόληψη τροχαίων συμβάντων στην περιφέρεια του δήμου Μαλεβιζίου.

Η δεύτερη δράση αφορούσε την  προβολή ντοκιμαντέρ "Πεταλούδες στην Άσφαλτο" (https://youtu.be/5oJT63ikDeE), Εκπομπή-αφιέρωμα της ΕΡΤ στην Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων. Μετά το πέρας της προβολής οι μαθητές συμμετείχαν στο διαδραστικό παιχνίδι του προγράμματος της τροχαίας.

Την εκδήλωση συντόνισαν:

Η διεύθυνση του ΓΕΛ Γαζίου

Οι σύμβουλοι σχολικής ζωής και υπεύθυνοι του ομίλου εθελοντών μαθητών του Λυκείου Γαζίου: κα Καλαϊτζάκη Ειρήνη και Γαρεφαλάκη Σοφία

Ευχαριστούμε

– Τους προσκεκλημένους: κα Λυρώνη Χρύσα, κον Καρακούδη Στυλλιανό, κον Αλεξακη Ν.

– Τον δήμο Μαλεβιζίου, δια της εκπροσώπου του κας Λυρώνη Χρύσας

– Τον σύλλογο των καθηγητών

– Τους εθελοντές μαθητές και ειδικότερα τη μαθήτρια Εργαζάκη Μαρία (που φιλοτέχνησε τις αφίσες της εκδήλωσης)

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ