Γ. Κοκολάκης: «Ο ΑΟΑΝ έχει ωριμάσει για την άνοδο στην Super League 2»

Petite Perle 300×250

Καλεσμένος στο crete2day και στην Αθλητική Εκπομπή "Στρογγυλή Θεά" με τον Αντώνη Σαριδάκη, o πρόεδρος της ομάδας του ΑΟ Αγίου Νικολάου ΚρήτηςΓρηγόρης Κοκολάκης.

Για την νίκη επί του Πανιωνίου:

«Ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» στην έως τώρα αγωνιστική πορεία της ομάδας. Έχουμε φιλοδοξίες και όρεξη σε διοικητικό επίπεδο. Κάνουμε βέβαια λάθη, όμως η έως τώρα  πορεία της ομάδας δείχνει ότι κάτι κάνουμε σωστά».

Για την Διοικητική φιλοσοφία:

«Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην πρόοδο του σωματείου. Όσοι βρισκόμαστε στη Διοίκηση είμαστε φίλαθλοι της ομάδας. Μέσα από μεγάλη όρεξη και προσωπική εργασία, προσπαθούμε βήμα – βήμα να μεγαλώσουμε το σύλλογο. παρέχοντας τα πάντα σε παίκτες και προπονητές».

Για τους λόγους της επιτυχημένης εκκίνησης:

«Όταν κάνουμε επιλογή παικτών εκτός από τις αγωνιστικές ικανότητες δίνουμε έμφαση και στον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών. Το μυστικό σε μια ομάδα για να έχει μια καλή πορεία είναι τα καλά αποδυτήρια. Πάντα λέω στα παιδιά να είναι αγαπημένοι στις δύσκολες στιγμές και να στηρίζει ο ένας τον άλλο. Εκεί χρειάζεται η στήριξη. Όταν συμβαίνει αυτό ένα σωματείο προχωράει».

Για το αν ο ΑΟΑΝ είναι έτοιμος εφόσον το επιτρέψουν τα αγωνιστικά δεδομένα να ανέβει στην Super League 2:

Αν μου κάνατε πέρυσι αυτήν την ερώτηση θα σας έλεγα όχι. Τώρα όμως η ομάδα έχει ωριμάσει σε όλα τα επίπεδα για να τα καταφέρει. Διευκρινίζω όμως ότι δεν είναι αυτός ο στόχος. Ο στόχος μας είναι η ομάδα να μεγαλώνει βήμα – βήμα. Οι συνεχόμενες νίκες δεν μας θαμπώνουν. Αγωνιστικά και διοικητικά. Αν τα καταφέρουμε όμως αγωνιστικά δεν θα υπάρξει δίλλημα. Είμαστε 100% υπέρ αυτής της κατεύθυνσης».

Για το αν φοβάται κάτι στη συνέχεια:

«Η ίδια η ομάδα δεν μας δίνει το δικαίωμα να φοβηθούμε. Τα παιδιά είναι πολύ σοβαρά. Δεν παίρνουν τα μυαλά τους αέρα»

Πηγη: http://crete2day.com/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ