Το ξέσπασμα του πατέρα, έστειλε στο τμήμα τα παιδιά

Petite Perle 300×250

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο σπίτι οικογένεια, στο Ηράκλειο

Χτύπησε τον 20χρονο γιο του με τα χέρια και τράβηξε την 15χρονη κόρη του από τα μαλλιά, ένας 65χρονος από το Ηράκλειο, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα σήμερα, μετά από την καταγγελία των παιδιών του στο Α' Αστυνομικό Τμήμα, για ενδοοικογενειακή βία.

Το περιστατικό σημειώθηκε, χθες, στο σπίτι οικογένειας στο Ηράκλειο, ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πατέρας είχε ξέσπασμα, ούτε η πρώτη φορά που γινόταν καταγγελία σε βάρος του από την οικογένειά του.

Ο πατέρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα εθισμού από το αλκοόλ, και αυτή φαίνεται να είναι η αιτία πίσω από κάθε βίαιο επεισόδιο μέσα στο σπίτι. Χθες ο 65χρονος επέστρεψε στο σπίτι και η κόρη του του ζήτησε να την μεταφέρει κάπου. Η αντίδραση του 65χρονου ήταν έντονη, άρχισε να καταφέρεται λεκτικά εναντίον της κόρης του, με αποτέλεσμα να μπει στη μέση η μητέρα για να ηρεμήσει τα πνεύματα, ωστόσο έγινε κι εκείνη αποδέκτης των ύβρεων του συζύγου της.

Ακολούθως επένέβη ο 20χρονος γιος, τον οποίο ο πατέρας του χτύπησε με μπουνιά, ενώ όταν στη μέση μπήκε η κόρη, ο 65χρονος την τράβηξε από τα μαλλιά.

Η συνέχεια δόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και σήμερα στα Δικαστήρια…

Πηγή: cretalive

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ