Συμπλοκή στο Κολωνό: «Μετανιώνω, ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ» λέει Thug Slime

Petite Perle 300×250

Αναβολή για τις 24 Νοεμβρίου δόθηκε από το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο στους τέσσερις συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός τράπερ, Thug Slime οι οποίοι κατηγορούνται ότι μαχαίρωσαν έναν διανομέα στην οδό Λένορμαν στον Κολωνό.

Ο νεαρός καλλιτέχνης δήλωσε μετανιωμένος και απευθυνόμενος στους δικαστές είπε: «Μετανιώνω για αυτό που έγινε, ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ, δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα, απλά έγινε. Τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιο λόγο, το κάνει αυτό», είπε ο νεαρός καλλιτέχνης στο δικαστήριο.

Ο δικηγόρος του ζήτησε 15ημερη αναβολή, προκειμένου να κληθεί ο παθών να καταθέσει στο δικαστήριο, αίτημα που έγινε δεκτό.

Οι δικαστές άφησαν ελεύθερους τους τέσσερις νεαρούς κατηγορούμενους μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, επιβάλλοντας παράλληλα τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους και την καταβολή εγγύησης 2.000 ευρώ στον τράπερ και έναν εκ των κατηγορυμένων, οι οποίοι φέρονται να μαχαίρωσαν το θύμα και 1.000 ευρώ στους άλλους δύο.

Οι διάλογοι με τον εισαγγελέα

Πριν το δικαστήριο προχωρήσει στην αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης στο ακροατήριο, έλαβαν χώρα έντονοι διάλογοι ανάμεσα στον εισαγγελέα και τον κατηγορούμενο τράπερ για το τι ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής.

Κατηγορούμενος: Μετανιώνω για αυτό που έγινε, ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ, δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα, απλά έγινε. Τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιο λόγο, το κάνει αυτό…

Εισαγγελέας: Εγώ αν ασκούσα τη δίωξη, θα σας έστελνα ανακριτή.

Συγκατηγορούμενος τράπερ: Απλά φοβηθήκαμε, έπρεπε να αμυνθούμε. Έγινε εκείνη τη στιγμή, δεν ήταν προμελετημένο. Εμείς απλά πήγανε να πάρουμε καφέ.

Εισαγγελέας: Αν σας απειλούσαν με μαχαίρι θα βγάζατε και εσείς; Αν τυχόν σας αφήσει δικαστήριο θα το κάνετε ξανά;

Τράπερ: Ποτέ. Χτύπησε τον κολλητό μου και ένα φίλο μου. Ήμουν σε αδρεναλίνη σε άσχημη κατάσταση. Ποτέ δε θα το κάνουμε ξανά, το έχουμε πει μεταξύ μας, ήταν λάθος, θα αποφεύγουμε αυτό το άτομο.

Εισαγγελέας: Εγώ αν είμαι πάνω στην έδρα όταν δικαστεί η υπόθεση, θα ζητήσω μετατροπή και μπορεί να σας στείλω ανακριτή. Πήρατε το αμάξι και γυρίσατε!

Τράπερ: Δεν ξαναγυρίσαμε. Βγήκε αυτός. Τον μαχαίρωσα μέσα στο αμάξι.

Εισαγγελέας: Υπάρχουν στιγμιότυπα που δεν επιβεβαιώνουν όσα λένε, πήγατε και τον βρήκατε, δεν έγινε καμία επίθεση στο αμάξι.

Τράπερ: Ο ιδιοκτήτης δεν έχει δώσει όλα τα υλικό από τις κάμερες, δε φαίνεται ο άλλος με το μαχαίρι. Αυτό που έγινε, εγώ προσπάθησα να το διορθώσω, καλώντας ασθενοφόρο. Ντρέπομαι για αυτό που έχει γίνει κύριε εισαγγελέα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ