Ότι ήθελε έκανε ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Κρουσώνα και κέρδισε πολύ εύκολα με 6-0 τη Βόνη επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η ομάδα του Μάριου Σηφάκη ήταν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο ανώτερη από τη Βόνη και πήρε δίκαια τους τρεις σημαντικούς βαθμούς που θα βοηθήσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.
Στο 10′ ο Σκούφος εκτέλεσε φάουλ, ο Κενδριστάκης έκανε την προβολή αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ξηρός σούταρε όμως υπήρχαν πολλά σώματα μπροστά και δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Δύο λεπτά μετά κόρνερ του Σκούφου, ο Γιαπεντζάκης στο δεύτερο δοκάρι με ψηλοκρεμαστό σουτ άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0.
Στο 18′ η Βόνη βγήκε στην αντεπίθεση, αλλά ο Χαραλαμπάκης έκανε καλή έξοδο και πρόλαβε τον Καλογερίδη πριν πάρει τη μπάλα και γίνει επικίνδυνος.
Στο 26′ από πάσα του Σαράντου Σακλαμάκη, ο Ρομπάκης μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0.
Στο 44′ ο Ρομπάκης και πάλι με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 3-0.
Στο 48′ μπαλιά του Σκούφου βγήκε μόνος ο Σαράντος Σακλαμάκης και έκανε εύκολα με σουτ το 4-0.
Ένα λεπτό μετά ο Κενδριστάκης σούταρε αλλά βρήκε και πάλι το δοκάρι.
Στο 58′ ο ίδιος παίκτης με ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 5-0.
Στο 69’σέντρα του Σκούφου ο Κενδριστάκης πήρε τη κεφαλιά για το 6-0.
Η μοναδική καλή στιγμή για τη Βόνη έγινε στο 84′ όταν ο Παλαμίδας έκανε πλασέ από κοντά αλλά απέκρουσε ο Χαραλαμπάκης.
Συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Χαραλαμπάκης, Σακλαμάκης Σ.(75′ Τζωράκης), Πύλιος, Παπαδιός, Γιαπεντζάκης, Ξηρός(59′ Βλαχάκης), Κενδριστάκης(80′ Χατζηδάκης λ.τ.), Σκούφος, Σακλαμάκης Π.(75′ Λουλεμέγια), Ρομπάκης(59′ Τζαγκαράκης), Μαγάκης.
Βόνη: Λάμπρου, Κελαράκης(80′ Θεοδωσάκης), Σκαρβελάκης, Ανυφαντάκης, Παπαδάκης(80′ Huba), Κούβακας, Γιακουμάκης, Βλάχος, Καλογερίδης, Στεφανάκης(46′ Παλαμίδας), Σταυρακάκης.













