Τσουχτερό το πρόστιμο για τον θαμώνα που δεν είχε πιστοποιητικό

by RAFAELA MPERKH

Τελευταία Ενημέρωση:

Εκατοντάδες έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ το τελευταίο 24ωρο για την τήρηση των μέτρων

Η μη χρήση της μάσκας αναδεικνύεται για μία ακόμη φορά η πιο συχνή παράβαση σε επίπεδο Κρήτης όσον αφορά στα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν συνολικά 2.390 έλεγχοι από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, ενώ στο Ηράκλειο τσουχτερό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ επιβλήθηκε την Παρασκευή σε ιδιοκτήτη καφετέριας ο οποίος είχε επιτρέψει την είσοδο σε θαμώνα που δεν έφερε το απαιτούμενο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Παράλληλα, επιβλήθηκε το μέτρο της 15νθήμερης αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης, ενώ το αντίστοιχο προβλεπόμενο πρόστιμο επιβλήθηκε και στον πελάτη.

Παράλληλα, πρόστιμο επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη φανοποιείου καθώς δεν είχε αναρτήσει την πινακίδα με τον μέγιστο αριθμό εξυπηρετούμενων πελατών. Πρόστιμο για τη μη χρήση μάσκας επιβλήθηκε επίσης σε επιβάτη οχήματος.

Στα Χανιά, βεβαιώθηκαν συνολικά 5 παραβάσεις σε υπαλλήλους επιχειρήσεων για τη μη χρήση της μάσκας όπως επίσης και σε έναν οδηγό ταξί.

Στο Ρέθυμνο, πρόστιμα για τη μάσκα επιβλήθηκαν σε 3 εργαζόμενους, ενώ στο Λασίθι βεβαιώθηκαν αντίστοιχες παραβάσεις σε δύο επιβαίνοντες σε ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο όπως επίσης και σε δύο πελάτες καταστημάτων.

Πηγή: cretalive

Related Articles