Χαλάνδρι: Η 49χρονη εικαστικός μιλά μέσα από τα κρατητήρια – "Είχαμε ραντεβού να δω το παιδί"

Petite Perle 300×250

Η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι μιλά για πρώτη φορά μέσα από τα κρατητήρια. Υποστηρίζει ότι δεν έστησε ενέδρα στον 68χρονο, αλλά πως είχαν ραντεβού για να δει την κόρη της, ενώ επιμένει πως το όπλο δεν είναι δικό της, αλλά του θύματος.

"Δεν του έστησα ενέδρα. Είχαμε ήδη κλείσει ραντεβού για τις 15:00 να έβλεπα για δύο λεπτά το παιδί. Είχα να δω το παιδί μου τουλάχιστον ένα χρόνο", είπε η εικαστικός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Η δημοσιογράφος την ρωτά αν το είχε αποφασίσει από πριν και πού βρήκε το όπλο. "Φυσικά και όχι…  Πώς αποδεικνύεται ότι ήταν δικό μου το όπλο; Δικό του ήταν" απαντά η 49χρονη.

Σημειώνεται πάντως ότι το ίδιο το παιδί είπε στους παιδοψυχολόγους της αστυνομίας, ότι η μητέρα του ήταν εκείνη που πυροβόλησε, βγάζοντας το όπλο μέσα από την τσάντα της.

Η επικοινωνία πριν από τους πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι

"Πήγα από τις 13:30 ανυπομονούσα να δω το παιδί μου έστω για δύο λεπτά. Του στέλνω μήνυμα ότι "είμαι κάτω από το σπίτι ήρθα νωρίτερα γιατί ανυπομονώ να δω το παιδί μου και να το αγκαλιάσω". Ήρθαν στις 3 η ώρα. Μου λέει "κάνε λίγο υπομονή, αν μπορείς να έρθεις και νωρίτερα από τις 3 έλα". Συγγνώμη, αυτό σημαίνει στημένη ενέδρα από μέρους μου;" τόνισε η 49χρονη.

"Φτάνουν το παιδί μου και αυτός στην πυλωτή. Με ανυπομονησία ανοίγω τα χέρια μου, αγκαλιάζω το παιδί σφιχτά. Κατά περίεργο τρόπο εκεί που την έχω στην αγκαλιά, το παιδί γλιστρά. Κρατούσα το κινητό μου και το κλειδί του αυτοκινήτου, τίποτα άλλο. Τίποτα άλλο δεν είχα επάνω μου", ανέφερε.

πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι

"Το παιδί με αγκαλιάζει, γλιστρά από την αγκαλιά μου, αρπάζει το κλειδί του αυτοκινήτου από τα χέρια μου και τρέχει προς τα έξω. Εγώ πιστεύω το παιδί πήρε το κλειδί για να τρέξει να κρυφτεί στο αυτοκίνητό μου με σκοπό να την ακολουθήσω κι εγώ. Για να το σκάσει από αυτόν. Αυτός εκείνη την ώρα είχε μια τσάντα, ένα μπουφάν χοντρό φορούσε…, δεν ξέρω τι..,  βγάζει πιστόλι και λέει "γύρνα πίσω θα πυροβολήσω τη μάνα σου".

Εκείνη την ώρα γυρνάω και τον βλέπω με ένα πιστόλι στο χέρι και ορμάω κατά πάνω του να του πάρω το πιστόλι από τα χέρια. Δεν το άφησε το κρατούσε με πολλή δύναμη οπότε έφυγαν κάποιοι πυροβολισμοί, στο ταβάνι, στον τοίχο, στην πόρτα, δεν ξέρω…" συνέχισε η εικαστικός από τα κρατητήρια.

"Από εκεί και πέρα προσπάθησε να στρέψει στο σώμα μου. Πήρα το όπλο, το έστρεψα προς το μέρος του και έφυγαν πυροβολισμοί. Δεν ξέρω που πήγαν, στο σώμα του; Το παιδί είχε ήδη γυρίσει. Όταν είδα το παιδί και ξαφνικά είδα αυτόν με αίματα στο πρόσωπο, είχα παγώσει ήμουν σε σοκ, ήμουν σε πλήρη ακινησία, δεν ξέρω τι έγινε. Προφανώς έπεσα κάτω λιπόθυμη. Το παιδί είχε αρπάξει το όπλο", κατέληξε η 49χρονη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ